Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Magasinet Trelleborg ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Trelleborg,  Ruotsi

Trelleborgin keskustassa, sataman tuntumassa ja kävelyetäisyydellä ostosmahdollisuuksista, ravintoloista sekä nähtävyyksistä sijaitsee Clarion Collection Hotel Magasinet! Intensiivinen hotelli vanhassa makasiinissa, joka on peräisin vuodelta 1904.

Clarion Collection® Hotel Magasinet 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Tilavissa kahden hengen Standard-huoneissamme on 18-20 hyvin suunniteltua neliömetriä ja ne on varustettu joko kahdella erilliselllä vuoteella (90 cm) tai yhdellä parivuoteella (160 cm), työpisteeellä ja tuolilla, nojatuolilla ja smart-TV:llä. Kaikissa huoneissa on puulattia sekä täysin kaakeloidut kylpyhuone ja suihku. Huoneessa on paksut kiviseinät ja näkymä joko satamaan ja merelle tai kohti kaupungin keskustaa.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Fika ja iltapala sisältyvät hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Uudistetut Superior-huoneemme ovat kooltaan 18–24 neliömetriä ja ne sijaitsevat hotellimme 6. ja 7. kerroksissa, korkealla tämän kulttuurirakennuksen katon alla. Huoneissa on joko kaksi erillistä vuodetta, jotka ovat 90 cm tai 105 cm leveitä, tai parivuode, joka on 140–160 cm leveä. Kaikissa huoneissa on työpiste tuolilla, nojatuoli ja smart-TV. Kaikissa huoneissa on tammilattia sekä kokonaan kaakeloitu kylpyhuone suihkulla. Useimmissa huoneista on kattoikkuna ja vinoittainen katto, joka antaa huoneelle kodikkaan ”loft-tunteen”. Näistä huoneista avautuu näkymä taivaalle.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Fika ja iltapala sisältyvät hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Uudistetut Deluxe-huoneemme ovat kooltaan 18-24 neliömetriä ja ne sijaitsevat tämän kulttuurirakennuksen 6. kerroksessa. Nukut parivuoteessa, joka on leveydeltään joko 180 cm tai 210 cm. Kaikissa huoneissa on työpiste tuolilla, nojatuoli ja smart-TV. Kaikissa huoneissa on tammilattia ja kokonaan kaakeloitu kylpyhuone suihkulla. Huoneen suurista ikkunoista avautuu näkymä joko merelle päin tai kaupungin kattojen yli, mikä antaa yhdessä huoneen korkean kattokorkeuden kanssa sille ihanan ilmapiirin.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Fika ja iltapala sisältyvät hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.