Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Magasinet Trelleborg ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Trelleborg,  Ruotsi

Trelleborgin keskustassa, sataman tuntumassa ja kävelyetäisyydellä ostosmahdollisuuksista, ravintoloista sekä nähtävyyksistä sijaitsee Clarion Collection Hotel Magasinet! Intensiivinen hotelli vanhassa makasiinissa, joka on peräisin vuodelta 1904.

Clarion Collection® Hotel Magasinet 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Magasinet

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa hotelliimme Clarion Collection Hotel Magasinet. Hotellilla on ainutlaatuinen sijainti ja naapurinaan lauttaterminaali, jonka kautta pääset matkaamaan pidemmälle Eurooppaan. Kotoisa hotelli tarjoaa 58 valoisaa ja hienoa huonetta, suuren aamiaisbuffetin sekä läheisyyden Trelleborgin keskustaan, joka on täynnä viihtyisiä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Päivällinen ja iltapäiväkahvi sisältyvät huoneen hintaan päivittäin!

Keskellä Trelleborgia

Clarion Collection Hotel Magasinet on ensimmäinen hotellimme Trelleborgissa. Näkymällään sataman ja lauttojen yli sekä läheisyydellään keskustaan sillä ei voisikaan olla tämän parempaa sijaintia. Trelleborg tarjoaa kaikkea shoppailusta kiinnostaviin museoihin, kulttuuriin, urheilutapahtumiin sekä kauniisiin puutarhoihin. Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki ja täydellinen aloituspiste skoonelaisen maalaismaiseman kohtaamiselle.

Afternoon Sweets ja Evening Meal sisältyvät hintaan päivittäin!

Voit syödä päivittäin hyvän ja anteliaan aamiaisen hotellissa – itsestään selvästi se kuuluu huoneen hintaan. Asuessasi luonamme myös iltapäiväkahvi ja päivällinen sisältyvät hintaan. Voit lukea lisää ruoasta ja tarjoiluajoista täältä.

Viljamakasiinista viihtyisäksi hotelliksi

Clarion Collection Hotel Magasinet on sijoittunut vanhaan viljamakasiiniin, joka rakennettiin 1900-luvun alussa ja joka oli käytössä 1980-luvun puoliväliin saakka. 2000-luvun alussa rakennus remontoitiin täysin, mutta monia vanhoja ominaisuuksia makasiinaiajoilta jätettiin jäljelle ja ne kultaavat nykyään hotellia.

Yhteystiedot

  • Hamngatan 9 231 42 Trelleborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna ja bussi

Hotelli kävelyetäisyydellä junalla tai bussilla saavuttaessa, noin 250 m

Malmön Airport Sturup -lentokentältä

Taksi Malmö Airport Sturup -lentokentältä, noin 30 minuuttia autolla.

Kööpenhaminan Kastrupin lentokentältä

Juna tai taksi, noin 45 minuuttia autolla.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Trelleborg, 0410 150 70

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Magasinet

Huoneiden määrä

58 huonetta - 114 vuodetta

Etäisyys lentokentälle

Malmö Airport Sturup: 23 km
Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup 43 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.