Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Hotel Sundsvall on uusi, upea, moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Ainutlaatuinen tapaamispaikka, joka keskittyy designiin, ruokaan, juomaan, spahan, tapaamisiin ja tunnelmaan.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Living Room

Clarion Hotel Sundsvallin sydämessä toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan olohuoneessamme aivan kuin olisit kotonasi. Kaikenlaiset ihmiset viihtyvät ja tapaavat toisiaan täällä ja tavoitteenamme on, että voit tuntea viihtyväsi täällä paremmin kuin omassa kodissasi.

Sykkivä tapaamispaikka kaikkiin tilanteisiin

Olohuoneessamme voit uppotua nauttimaan kupillisesta höyryävän kuumaa kahvia, inspiroitua ohikulkevista ihmisistä, nauttia gastronomisista elämyksistä ja ihanista juomista ravintoloissamme ja baareissamme sekä tietenkin olla itsestään selvä osa hotellin näytelmää.

Vietä hetki design-sohvalla ja valitse päivän mieliala. Oletko tullut nauttimaan tänne after-workista vai päätätkö tehdä töitä aulassamme, kahvikoneen läheisyydessä ja nauttien todella ihanan lounaan?

Päivän lounas

Tarjoilemme Päivän lounaan  Living Roomissa joka arkipäivä.
Suurempien lounasseurueiden osalta pyydämme sinua varaamaan pöydän etukäteen, jotta voimme varmistaa, että ravintolassa on tilaa toivomaanne aikaan. Varaa lähettämällä viesti osoitteeseen reservations.cl.sundsvall@strawberry.se.

Nähdään Living Roomissa!

Päivän lounas

Maanantai - perjantai: 11.30 - 13.30

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.