Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Sundsvall, Ruotsi

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Hotel Sundsvall on uusi, upea, moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Ainutlaatuinen tapaamispaikka, joka keskittyy designiin, ruokaan, juomaan, spahan, tapaamisiin ja tunnelmaan.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Sundsvalliin! Askarruttaako jokin mieltäsi ennen vierailuasi luonamme? Onko sinulla kysyttävää? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Onko teillä matkatavarahuone?

Tietenkin! Voimme huolehtia matkavaroistasi ennen vierailuasi ja sen jälkeen, jos haluat tutustua Sundsvalliin tarvitsematta kantaa painavia matkatavaroita mukanasi.

Onko hotellin lähistöllä pysäköintitilaa?

Pysäköintitalo City-P Norrmalmilla on avoinna ympäri vuorokauden ja se sijaitsee lähes hotellin seinänaapurina. Pysäköintitalossa on 442 pysäköintipaikkaa. Pysäköinti maksetaan paikan päällä eikä paikkoja voi varata ennakkoon. Saatavilla on pysäköintipaikkoja myös sähköautoille ja käytettävissä on useita erilaisia maksutapoja. Hinnat ja lisää tietoa löydät täältä.

Puuttuuko sinulta jotakin? 

Etkö muistanut pakata kaikkea mukaan? Vastaanotostamme löydät useimpia tuotteita, joita voit tarvita: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa, shampoota, hoitoainetta, ihovoidetta ja kengänpuhdistustuotteita. Reach out and we will fix!

Varaa pöytä ennakkoon kattoravintolastamme

Suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin ennen vierailuasi, jotta saat varmasti paikan upeasta NÒR Sundsvall -ravintolastamme. 

Onko teillä maksuton Wi-Fi?

Rakastaako Petter Stordalen maanantaipäiviä? Kyllä vain, tietenkin meillä on! Maksuton, langaton ja nopea. 

Myöhäinen check-out

Haluatko nukkua pitempään? Se kuulostaa todella ihanalta. Tällöin voit tietysti kirjautua ulos myöhemmin. Hintaan 100 SEK/tunti voit nukkua pitempään. Jos haluat kirjautua ulos klo 18.00 jälkeen, veloitamme yhden ylimääräisen yön.

Voinko tuoda koirani mukanani hotelliin?

Karvainen ystäväsi on lämpimästi tervetullut! Muistathan kuitenkin ilmoittaa meille asiasta varauksen teon yhteydessä, jotta voimme huolehtia teistä parhaalla tavalla. Veloitus lemmikistäsi on 300 SEK per vierailu.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Sundsvall on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen mahdollisuutta ja ehkäisee rikollista toimintaa. Tällöin meille jää enemmän aikaa vieraillemme. Vieraillemme ja asiakkaillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuutta ja nopeaa ja varmaa maksutapahtumaa. Hyväksymme yleisimmät maksu- ja luottokortit. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in and check-out

Check-in from 3pm
Check-out no later than 12 noon

Aukioloajat

Aamiainen 

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Elements Spa Sundsvall

Tiistai - perjantai: 11:00 - 20:00
Lauantai: 8:00 - 20:00
Sunnuntai: 8:00 - 14:00

Living Room, lounas

Maanantai - perjantai: 11:00 -13:30 (ei tarjoilla kesäaikana)

Living Room After Work

Perjantai: 17:00 - 20:00
DJ:t, drinkkejä ja ruokaa

Terassi

Maanantai - lauantai: 17:00 - 21:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.005 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.