Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Hotel Sundsvall on uusi, upea, moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Ainutlaatuinen tapaamispaikka, joka keskittyy designiin, ruokaan, juomaan, spahan, tapaamisiin ja tunnelmaan.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

 • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Meillä voit nauttia suuren ja ihanan aamiaisen joka aamu. Valittavanasi on paljon ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy tietenkin huonehintaan!

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Aamiaisen hinta ei-yöpyville vieraille on 225 SEK

Toivomme, että saat päivällesi todella hyvän alun aamiaisemme myötä.

Lounas

Living Room, lounas

Maanantai - perjantai: 11:00 -13:30 (ei tarjoilla kesäaikana)

 • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Pysäköintitalo City-P Norrmalmilla on avoinna ympäri vuorokauden ja se sijaitsee lähes hotellin seinänaapurina. Pysäköintitalossa on 442 pysäköintipaikkaa. Pysäköinti maksetaan paikan päällä eikä paikkoja voi varata etukäteen. Saatavilla on pysäköintipaikkoja myös sähköautoille ja käytettävissä on useita erilaisia maksutapoja.

Self service station

Onko sinulla kiire? Älä stressaa! Automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos - jos niin haluat. Meillä asumisen tulee olla yksinkertaista.

 • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntosali

Hotellin kuntosalilla on useita treenausvälineitä ja hyvin tilaa harjoittelua varten. Kuntosali sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, Elements Span vieressä.

Aukioloajat

Ympäri vuorokauden

Spa & Wellness

Hotellista löydät Elements Span (sisäänpääsy on maksullinen ja vaatii varauksen), modernin span, joka tarjoaa laajan valikoiman hoitoja. Sieltä löydät rentoutumisosaston, ulkouima-altaan sekä höyry- ja kuivasaunan. Tervetuloa Elements Spahan!

 • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

 • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Langaton internet-yhteys on käytettävissä kaikkialla hotellissa. Yhteyden muodostamiseksi ei tarvita salasanaa. Surffaa vapaasti!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • TV
 • Lemmikit ovat sallittuja
 • Ravintola
 • Kylpylä
 • Kokoushuoneita

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.