Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

  • Yhden hengen Standard-huone vuoteella, valaisimella ja tyynyillä Clarion Collection Hotel Grand Sundsvallissa

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Grand sijaitsee ainutlaatuisessa Stenstanissa, kivikaupungissa, Sundsvallin keskustassa. Täällä asut valoisassa ja rauhallisessa miljöössä lähellä kahviloita ja ravintoloita. Iltapala sisältyy hintaan joka ilta.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Grand sijaitsee keskellä Sundsvallin ainutlaatuista kivikaupunkia. Täällä asut modernissa ja valoisassa skandinaavisessa miljöössä. Hotellimme on yksi kaupungin historiallisista rakennuksista 1930-luvulta.

Sundsvallin keskustassa

Clarion Collection Hotel Grand sijaitsee Sundsvallin keskustassa, ainutlaatuisessa kivikaupungissa lähellä ravintoloita ja kahviloita. Lähistöllä olevat Galleria In ja Storgatan-kävelykatu tarjoavat Norlannin kattavimman ostos- ja ravintolatarjonnan. Lisäksi Sundsvallin suosituimmat nähtävyydet, kuten Tonhallen ja Sidsjön vapaa-ajankeskus, sijaitsevat lyhyen välimatkan päässä hotellilta.

Talo tarjoaa iltapalan

Tarjoilemme joka päivä maukkaan aamiaisen, ja iltapäivisin katamme esille fikan. Illalla voit herkutella iltapalan äärellä. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa. 

Kokoushuoneet

Hotellin kokousosastolta löytyy kaksi kokoushuonetta, joissa on tilaa jopa 35 henkilölle. Täältä voit lukea lisää kokoustiloistamme.

Pysäköi sujuvasti

Clarion Collection Hotel Grandissa sinulla on mahdollisuus varata etukäteen pysäköintipaikka pysäköintihallistamme. Voit pysäköidä autosi sinne turvallisesti hotellivierailusi ajaksi. Pysäköinti maksaa 225 SEK/vuorokausi ja pysäköintihalli sijaitsee samassa rakennuksessa kuin hotelli. Huomaa, että pysäköintipaikkoja on rajoitetusti ja että paikka tulee varata etukäteen.

Elokuvateatterista hotelliksi

Clarion Collection Hotel Grand on täynnä historiaa. 1920-luvun loppupuolella valmistunut rakennus on toiminut muun muassa elokuvateatterina, kokoustilana ja vaatimattomana kuuden hotellihuoneen hotellina. Hotellissamme voit tutustua kaupungin historiaan seuraamalla veljesten Anders Petter ja Jonas August Hedberg tarinaa, aina kaupanteosta Medelpadissa puukauppiaan uraan 1800-luvun lopun Sundsvallissa. Veljeksillä on ollut suuri vaikutus kaupunkiin. He ovat muun muassa lahjoittaneet Vängåvan-puistossa sijaitsevan suihkulähteen sekä oppilaitoksen, josta tuli myöhemmin Hedbergska gymnasiet (Hedbergin lukio).

Golfviikonloppu Sundsvallissa

Sundsvallissa on vahva golfkulttuuri. Teemme yhteistyötä Sundsvalls GK-, Öjestrands GK- ja Timrå GK -golfkerhojen kanssa, jotka tarjoavat kolme erilaista golfkenttää. Hotellimme vieraana sinulla on mahdollisuus ostaa edullisia golfpaketteja, joihin sisältyy greenfee ja majoitus hotellissamme.

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Grandiin, Sundsvallin uniikkiin hotellihelmeen!

Yhteystiedot

  • Nybrogatan 13 85235 Sundsvall , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Sundsvallin päärautatieasemalle (Sundsvall C).

Bussi

Bussi linja-autoasemalle Navet.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Sundsvall, puhelin +46  60 19 90 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Hotellihuoneiden määrä

122 kpl – 227 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

2 kpl – tilaa 35 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Sundsvall Timrå -lentokenttä: 23 km, noin 20 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sundsvall C/Päärautatieasema: 250 metriä
Navet-linja-autoasema: 250 metriä. Täältä lähtevät sekä kaukoliikenteen että lähiliikenteen bussit.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.