Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Strömstad Spa Strömstad ,  Ruotsi

Strömstad Spa

Strömstad,  Ruotsi

Strömstad Spa & Resort sijaitsee Strömstadissa, keskellä ruotsalaista saaristoidylliä. Meiltä on lyhyt harppaus meren rannalle. Strömstad Spa on täydellinen valinta rentoutumiseen ja hyvään oloon.

Strömstad Spa 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Spa ja hyvinvointi

Hotellimme 2000 neliömetrin Spa-miljöö tarjoaa runsaasti erilaisia rentouttavia ja virkistäviä aktiviteetteja. Spa- ja aktiviteettitarjonnan löydät täältä.

Aktiviteetit

Strömstad Spa & Resortin ympäristö on täynnä mitä erilaisimpia aktiviteettimahdollisuuksia – jokaiseen makuun. Tässä muutamia elämysvinkkejä!

Ruoka ja juoma

Tervetuloa nauttimaan uniikeista maku- ja juomaelämyksistä ihanaan merelliseen tunnelmaan – Strömstad Spa & Resort -hotelliin!

Perhe

Ota taukoa arjesta ja tule perheesi kanssa meille – nauttimaan ylellisestä laatuajasta koko perheen voimin, viihtyisässä tunnelmassa, meren äärellä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.