Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strawberry Arena Solna ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Solna, Ruotsi

Quality Hotel™ Strawberry Arena

Solna,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Strawberry Arenaan – unohtumattomien hetkien tapahtumahotelliin! Hotelli sijaitsee aivan Strawberry Arenan ja Mall of Scandinavian tuntumassa, joten voimme tarjota upeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.

Quality Hotel™ Strawberry Arena 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Strawberry Arena

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Strawberry Arenaan! Onko sinulla kysymyksiä vierailuasi koskien? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti 

Parkman tarjoaa ulkopysäköintipaikkoja aivan hotellin yhteydessä ja Strawberry Arenan ympärillä. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Maksu suoritetaan Parkmanin parkkiautomaateilla tai EasyPark-sovelluksella. Huomioithan Strawberry Arenan tapahtumia koskevat opasteet, sillä tällöin pysäköintipaikat voivat olla suljettu.

Mikäli pysäköintipaikat ovat täynnä, suosittelemme Arenagaragetia Evenemangsgatanilla, jos aiot pysäköidä yli kaksi tuntia. Lyhyemmän vierailun ajaksi voit pysäköidä maksutta Mall Of Scandinavian pysäköintihalliin aina kahteen tuntiin saakka, minkä jälkeen pysäköinnistä veloitetaan kultakin alkavalta puolelta tunnilta. Hinnat ja ehdot löydät täältä.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Strawberry Arena on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Mall of Scandinavia

Päästäksesi hotellille Solnan lähijuna-asemalta voit kävellä suoraan ostoskeskuksen läpi. Nopein reitti on joko pääsisäänkäynnin kautta tai O'Learys-ravintolan vieressä sijaitsevan sisäänkäynnin kautta.

Lounge 24

Hotellimme aulasta löydät Lounge 24:n – itsepalvelukaupan, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Täältä löydät suuren valikoiman erilaisia tuotteita, kuten pikkusuolaista, kevyempiä ruoka-annoksia sekä kylmiä että kuumia juomia. Lounge 24:sta saat myös aina esimerkiksi kuuman espresson, kellonajasta riippumatta!

Matkalaukkujen säilytyshuone

Tarjoamme käyttöösi säilytyshuoneen matkatavaroille ennen vierailua ja sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry-jäsennumeroasi. Yksinkertaista ja helppoa.

Puuttuuko sinulta jotakin?

Unohditko jotain kotiin? Ei hätää – vastaanotossamme on kaikkea, mitä saatat tarvita: hammasharjoja, hammastahnaa, parranajoteriä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kengänkiilloketta ja ompelupakkauksia.

Korota vierailusi tasoa

Haluatko luksusta vierailuusi? Etsitkö sviittiä, josta avautuu upea näköala Tukholmaan? Ota yhteyttä varauspalveluumme numerossa +468 705 70 00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen q.friends@strawberry.se, niin autamme sinua korottamaan huoneesi tasoa.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:00

Aulabaari

Maanantai - sunnuntai: 15:00 - 23:00
Viimeiset tilaukset 30 minuuttia ennen sulkemista

Kuntosali

Maanantai: 06.00 - 23.00
Tiistai: 06.00 - 23.00
Keskiviikko: 06.00 - 23.00
Torstai: 06.00 - 23.00
Perjantai: 06.00 - 23.00
Lauantai: 06.00 - 23.00
Sunnuntai: 06.00 - 23.00

Huumeiden ja ilokaasun käyttöä koskeva käytäntö

Suhtaudumme vieraidemme turvallisuuteen ja hyvinvointiin erittäin vakavasti. Haluamme ilmoittaa, että sovellamme tiukkaa nollatoleranssia huoneissamme tapahtuvaa huumeiden tai ilokaasun käyttöä kohtaan. Mikäli tällaista toimintaa havaitaan, veloitamme siitä kunnostuskuluina 3 000 SEK. Pyydämme kaikkia vieraitamme noudattamaan tätä käytäntöä, jotta kaikki voivat saada turvallisen ja miellyttävän vierailun. Kiitos ymmärryksestänne ja yhteistyöstänne.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.