Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strawberry Arena Solna ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Strawberry Arena

Solna,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Strawberry Arenaan – unohtumattomien hetkien tapahtumahotelliin! Hotelli sijaitsee aivan Strawberry Arenan ja Mall of Scandinavian tuntumassa, joten voimme tarjota upeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.

Quality Hotel™ Strawberry Arena 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Strawberry Arena

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Jotta jaksaisi koko päivän kokouksissa, on tärkeää aloittaa aamu hyvin. Hyvän aloituksen saat nauttimalla herkullisen ja terveellisen aamiaisbuffetimme, johon lukeutuu valikoima ekologisia tuotteita. Kunnon hotelliaamiainen, joka sisältyy tietysti huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30 

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Parkman tarjoaa ulkopysäköintipaikkoja aivan hotellin yhteydessä ja Strawberry Arenan ympärillä. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Maksu suoritetaan Parkmanin parkkiautomaateilla tai EasyPark-sovelluksella. Huomioithan Strawberry Arenan tapahtumia koskevat kyltit, sillä tällöin pysäköintipaikat voivat olla suljettu.

Muut pysäköintimahdollisuudet

Mikäli pysäköintipaikat ovat täynnä, suosittelemme Arenagaragetia, joka sijaitsee Evenemangsgatanilla ja sopii yli kahden tunnin mittaiseen pysäköintiin – löydät hinnat ja ehdot täältä. Lyhyempää vierailua varten voit pysäköidä veloituksetta Mall Of Scandinavian pysäköintihallissa kahteen tuntiin saakka, jonka jälkeen pysäköinnistä veloitetaan kultakin alkavalta puolelta tunnilta. Hinnat ja ehdot löydät täältä.

Self-service check-in

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Kuntoilutilat

Kuntoilutilamme on varusteltu laitteilla, jotka parantavat kuntoa ja lihasvoimaa. Täältä löytyy myös kaksi saunaa, joissa voit pehmentää lihaksia treenin jälkeen. Kuntosali on hotellivieraille maksuton.

Aukioloajat:

Joka päivä: 06.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

 • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Check-out

Hyödynnä vuorokauden kaikki minuutit! Jos ilmoitat haluavasi Express Check-outin sisäänkirjautumisen yhteydessä, voit yksinkertaisesti jättää avaimesi meidän Express Check-out -laatikkoomme, kun lähdet hotellilta.

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden QualityGuest Wifi -verkkoon joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Yksinkertaista ja mukavaa.

Muut palvelut

 • Juoksureitit
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Sauna
 • Taulu-TV
 • Kongressikeskus
 • Ravintola
 • Esteettömiä huoneita
 • Jääpalakone
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.