Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Ruotsi

Uusi, moderni ja energiatarkka hotelli on avautunut Solnassa. Kulkuyhteyksien lähellä ja kävelyetäisyys Friends Arenalle, Westfield Mall of Scandinaviaan ja Råstasjönin kauniille ulkoilualueelle. Tervetuloa Comfort Hotel Solnaan!

Comfort Hotel® Solna 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Kuulumme heihin, joiden mielestä aamiainen on päivän tärkein ateria. Comfort Hotel Solnassa voit nauttia joka aamu terveellisen ja yksinkertaisen, mutta todella maistuvan buffettiaamiaisen. Aamiainen sisältyy tietenkin huonehintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Suurempien tapahtumien ja tilaisuuksien yhteydessä aamiaisajat voivat olla pidemmät.

Pysäköinti

Hotellin lähistöllä on erilaisia pysäköintimahdollisuuksia. Arenagaraget sijaitsee osoitteessa Evenemangsgatan 32 (Friends Arenan alapuolella) ja on lähimpänä hotellia. Siellä pysäköintipaikat ovat sisätiloissa. Hotellin ympäristössä on myös ulkopysäköintipaikkoja, joihin voi pysäköidä paikallisia opasteita noudattaen.

Enimmäisveloitus per vuorokausi 320 SEK

Lounas

Arkisin tarjoilemme terveellisen lounasbuffetin! Buffetti koostuu päivän lihasta tai kalasta, lämpimästä vegaanisesta annoksesta, päivän keitosta leivän kera sekä suuresta salaattibuffetista. Saat kaiken tämän hintaan 149 SEK. Seuraa meitä Instagramissa nähdäksesi viikon menun.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 11:30 - 13:00

Kuntosali

Kukaan ei ole koskaan katunut treenaamista. Käytä siis hotellimme kuntosalia vierailusi aikana. Se sopii aamuvirkuille, yökyöpeleille ja kaikille siltä väliltä – kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Barception

Bar + Reception = Barception. Alakerroksesta löydät Barceptionimme, jossa tarjoilemme kahvia, virvoitusjuomia, olutta, viiniä, pikkupurtavaa ja yksinkertaisia ruoka-annoksia, joiden painopiste on ekologisissa ja terveellisissä raaka-aineissa. Täällä voit ladata itseesi hyvää tekevää energiaa tai rentoutua juoman parissa aulassamme. Tietenkin myös check-in onnistuu täällä!

check-in-itsepalvelupiste

Tehdäksemme asioista sinulle mahdollisimman yksinkertaisia meiltä löytyy check-in-itsepalvelupiste, jossa voit kirjautua sisään ja ulos helposti itse. Vältä jono ja siirry suoraan huoneeseesi.

Wi-Fi

Meillä käytettävissäsi on tietenkin langaton ja nopea internet-yhteys täysin maksutta. Wi-Fi on käytettävissäsi kaikkialla hotellissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.