Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Majoren Skövde ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Majoren

Skövde,  Ruotsi

Tervetuloa uniikkiin Clarion Collection Hotel Majoreniin, Skövden keskustaan. Täällä asut perinteikkäässä ja historiallisessa miljöössä. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Majoren 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Majoren

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Majorenissa asut perinteikkäässä ja klassisessa miljöössä. Hotelli on osittain rakennettu viime vuosisadan vaihteelta olevaan seurapiirihuvilaan. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Skövden sydämessä

Clarion Collection Hotel Majoren sijaitsee Skövden keskustassa. Kadun toisella puolella on bussi- ja rautatieasema. Kaupungin ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat lähellä hotellia, ja kauppakeskus Commerce sijaitsee vain sadan metrin päässä. Lisäksi Skövden suositut nähtävyydet, kuten Kulturhuset ja elämyskylpylä Arena Skövde, ovat hotellin lähellä.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fika, ja illalla vuorostaan iltapala – kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa. Hotellissa on myös oma aulabaari, jossa voit rentoutua hyvän drinkin parissa.

Golf

Skövdessä on vahva golfkulttuuri. Hotellin lähellä sijaitsee kaksi golfkenttää, Skövde Golfklubb sekä Billingens Golfklubb, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Tarjoamme ajoittain hyviä golfpaketteja vieraillemme. Nämä golfpaketit löydät hotellin norjalaiselta kotisivulta.

Yhteystiedot

  • Trädgårdsgatan 5 54130 Skövde , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/juna

Skövden päärautatieasema

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Skövde, puhelin +46 500 41 65 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Majoren

Hotellihuoneiden määrä

70 huonetta – 113 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentiltä

Göteborg Landvetter -lentokenttä: 140 km
Jönköping Airport -lentokenttä: 80 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Skövden päärautatieasema: 200 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.