Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Skellefteå Skellefteå ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Skellefteå

Skellefteå,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin joka tarjoaa nykyaikaiset kokoustilat ja keskeisen sijainnin Skellefteåssa. Hotellimme on erinomainen valinta niin suuremmille kuin pienemmillekin kokouksille ja tapahtumille tai ihan vain rentoutumiseen.

Comfort Hotel® Skellefteå 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Skellefteå

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tavoitteenamme Comfort Hotel Skellefteåssa on tarjota vieraillemme upea kokemus jokaisella vierailulla.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Yöpyessäsi Comfort Hotel Skellefteåssa huoneen hintaan sisältyy aina monipuolinen aamiaisbuffetti, josta löytyy ravitsevia ja ekologisia vaihtoehtoja.

Restaurang & Nattklubb Cinco

Restaurang & Nattklubb Cinco sijaitsee hotellin pohjakerroksessa. Siellä tarjottavalla menulla Norrlanti kohtaa Etelä-Amerikan ja Espanjan. Arkisin tarjolla on myös lounas. Perjantai- ja lauantai-iltaisin Cinco muuttuu Skellefteån suosituimmaksi yökerhoksi. Lue lisää ja varaa pöytä täältä.

Kuntosali

Noin kymmenen askeleen päässä hotellilta sijaitsee yhteistyökumppanimme Step Inin tilat. Huippumoderni kuntosali tarjoaa jotakin sopivaa kaikille kuntoilusta kiinnostuneille. Hotellivieraamme voivat kuntoilla siellä maksua vastaan ympäri vuorokauden.

Aula

Aulamme ja aulabaarimme toivottavat tervetulleiksi niin vieraamme kuin paikalliset! Täällä voitte pelata shuffelboardia, seurapelejä, keskustella päivän tapaamisesta tai rentoutua seurustelun merkeissä. Vastaanotossa on saatavilla kahvia ja muuta juotavaa, tilaisuutenne luonteeseen sopien.

Aqua Spa

Hotellista löytyy myös yhteistyökumppanimme Aqua Spa – iloinen, tiiviisti yhdessä työskentelevä porukka, jolla on alalta monivuotinen kokemus. Olemme yhdessä rakentaneet Aqua Span yhdeksi Ruotsin hienoimmista päiväkylpylöistä, jossa panostamme palveluun ja haluamme tarjota hieman ylimääräistä vieraillemme. Meillä voit varata kaikkea käsi- ja jalkahoidoista aina kasvohoitoihin ja hierontoihin.

Aamiainen

Mandag - perjantai: 06:00 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.