Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Norrköping, Ruotsi

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Norrköping on Norrköpingin jännittävin hotelli, josta löytyy 186 hotellihuonetta, ja kuntosali. Kaikki tämä upean designin ja loistavan sijainnin kera – vain 5 minuuttia Norrköpingin päärautatieasemalta.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel Norrköpingiin. Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme.

Pysäköinti

Hotellin alla sijaitsee pysäköintihalli, joka on hotellin vieraiden käytettävissä. Pysäköinti maksaa 150 SEK per vuorokausi. Hotellin ympäristössä on myös julkisia, maksullisia pysäköintipaikkoja. Pysäköintihallissamme on kahdeksan latauspaikkaa sähköautoille sekä kaksi latauspaikkaa ulkotiloissa
Voit varata ja maksaa pysäköintisi tämän linkin kautta.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Norrköping on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun asut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Wi-Fi

Comfort Hotel Norrköpingissä on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys kaikissa tiloissa. Verkko on nimeltään ComfortHotel. Surffaa rajoituksetta!

Lazy Sunday

Me rakastamme rentoja sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisämaksua.

Aikainen check-in/ myöhäinen check-out

Aikainen check-in ja myöhäinen check-out on mahdollista myös muina päivinä, varaustilanteesta riippuen ja lisämaksua vastaan. Ota yhteyttä vastaanottoon, tarkistaaksesi onko hotellissa tilaa ja saadaksesi lisätietoja tästä.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on esteettömiä huoneita, jotka tekevät liikuntarajoitteisten tai pyörätuolilla liikkuvien vieraidemme oleskelusta mukavampaa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja tiloistamme.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00
Uloskirjautuminen sunnuntaisin klo 18.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30 
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Aulamyymälä

Maanantai: 24/7
Tiistai: 24/7
Keskiviikko: 24/7
Torstai: 24/7
Perjantai: 24/7
Lauantai: 24/7
Sunnuntai: 24/7

Kuntosali

Maanantai: 24/7
Tiistai: 24/7
Keskiviikko: 24/7 
Torstai: 24/7
Perjantai: 24/7
Lauantai: 24/7
Sunnuntai: 24/7

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä varauksen +46 11 15 65 00 tai co.norrkoping@strawberry.se.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.