Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Norrköping, Ruotsi

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Norrköping on Norrköpingin jännittävin hotelli, josta löytyy 194 hotellihuonetta, ja kuntosali. Kaikki tämä upean designin ja loistavan sijainnin kera – vain 5 minuuttia Norrköpingin päärautatieasemalta.

Comfort Hotel® Norrköping 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Norrköping

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Norrköpingiin. Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme.

Pysäköinti

Voit pysäköidä nopeasti ja kätevästi pysäköintihalliimme. Pysäköinti maksaa 150 SEK per vuorokausi.
Onko sinulla sähköauto? Tarjoamme kahdeksan paikkaa sähköautoille. Lataus ei sisälly pysäköinnin hintaan. Tutustu hintoihin ja ehtoihin Pair recharge -sovelluksessa. Varaa pysäköinti täältä!

Onko teillä matkatavarahuone?

Oh yes. Voime huolehtia matkatavaroistaisi ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Norrköping on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun yövyt luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Wi-Fi

Comfort Hotel Norrköpingin kaikissa tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Verkko on nimeltään ComfortHotel. Surffaa rajoituksetta!

Lazy Sunday

Me rakastamme rentoja sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18:00, ilman lisämaksua.

Aikainen check-in / myöhäinen check-out

Aikainen check-in ja myöhäinen check-out on mahdollista sunnuntain ohella myös muina päivinä, varaustilanteesta riippuen ja lisämaksua vastaan. Ota yhteyttä vastaanottoon tarkistaaksesi, onko hotellissa tilaa ja saadaksesi lisätietoja tästä.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on esteettömiä huoneita, jotka tekevät liikuntarajoitteisten tai pyörätuolilla liikkuvien vieraidemme oleskelusta mukavampaa. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja tiloistamme.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00
Uloskirjautuminen sunnuntaisin klo 18.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30 
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Aulamyymälä

Maanantai: 24/7
Tiistai: 24/7
Keskiviikko: 24/7
Torstai: 24/7
Perjantai: 24/7
Lauantai: 24/7
Sunnuntai: 24/7

Kuntosali

Maanantai: 24/7
Tiistai: 24/7
Keskiviikko: 24/7 
Torstai: 24/7
Perjantai: 24/7
Lauantai: 24/7
Sunnuntai: 24/7

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä varauksen +46 11 15 65 00 tai co.norrkoping@strawberry.se.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.