Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Norrköping on Norrköpingin jännittävin hotelli, josta löytyy 194 hotellihuonetta, ja kuntosali. Kaikki tämä upean designin ja loistavan sijainnin kera – vain 5 minuuttia Norrköpingin päärautatieasemalta.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Norrköping

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Tarjoamme runsaan aamiaisbuffetin, joka sisältää lukuisia ekologisia vaihtoehtoja. Panostamme kestävään ja terveelliseen valikoimaan ja olemme vähentäneet punaisen lihan määrää. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Hotellissamme voit nauttia maukkaasta aamiaisesta hyvällä omallatunnolla! Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai -  sunnuntai: 07.30 - 10.30

Aamiaistarjoilun aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Pysäköi fiksusti ja helposti omaan pysäköintihalliimme. Pysäköinti maksaa 150 SEK per vuorokausi, eikä paikkoja voi varata etukäteen. Kerro siis meille pysäköintitarpeestasi hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hotellin ympäristössä on myös kunnallisia, maksullisia pysäköintipaikkoja.

Barception

Comfort Hotel Norrköping -hotellissa haluamme erottua joukosta ja tehdä asiat omalla tavallamme. Halusimme baarin ja tarvitsimme vastaanoton – yhdistimme nämä ja VOILÀ – tuloksena syntyi Barception. Voit kirjautua sisään ja tilata samalla kylmän oluen tai lasillisen tuoremehua. It’s Business as unusual, baby!

Kokoustilat

Meidän neljä, jopa 40 henkilöä vetävää, kokoustilaamme on varustettu uusimmalla teknologialla ja tilat tarjoavat kaiken, mitä tarvitset tapaamisen tai kokouksen järjestämiseen. Studio 1 on varustettu projektorilla, pienellä valkotaululla ja fläppitaululla. Studioista 2-4 löytyy 48 tuuman TV, HDMI-sisääntulolla (VGA-adapterin voit lainata meiltä), pieni valkotaulu sekä fläppitaulu. Jos haluatte pitää pienen tauon kokouksenne lomassa, tarjoamme päiväpaketin, joka sisältää kaksi kahvitaukoa sekä lounaan. Voitte myös tottakai tilata ainoastaan kahvia tai lounasta – kokoamme juuri teille sopivan kokouspaketin.

Varaa kokoustila jo nyt

Jos haluat saada lisätietoja tai varata kokoustilan, voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla numeroon +46 11 156 500. Alapuolella näet kokoustilojemme kapasiteetit.

Studio 1

Elokuvamainen istuinjärjestys: 40 henkilöä
Koululuokkamainen istuinjärjestys: 30 henkilöä
U-pöytä: 20 henkilöä

Studio 2 ja Studio 4

Max 10 henkilöä

Studio 3

Max 8 henkilöä

Lobbyshop

Lobbyshopista voit ostaa tarpeellisia hygieniatarvikkeita, kuten sampoota ja hiustenhoitoainetta. Lisäksi voit ostaa edullisia salaatteja, smoothieita, virvokkeita, naposteltavia ja karkkeja. Lobbyshopista löytyy myös miniapteekki. Myymälämme on avoinna ympäri vuorokauden.

Kuntosali

Meillä Comfort Hotel Norrköping -hotellissa treenaat moderneissa tiloissa. Täällä voit treenata niin kestävyyttä kuin tehdä voimaharjoitteluakin. Kuntosali on luonnollisesti avoinna kaikille hotellimme vieraille. Päivitämme piakkoin lisätietoja muun muassa aukioloajoista, muista käydä tarkastamassa tilanne täältä pian uudelleen!

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Me rakastamme rentoja sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisämaksua. Aikainen check-in ja myöhäinen check-out on mahdollista myös muina päivinä, varaustilanteesta riippuen ja lisämaksua vastaan.

Myöhäinen check-out on mahdollinen tilan niin salliessa, joten ole hyvä ja ota aina yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja kapasiteetista. Kesäaikaan meillä on todella paljon vieraita, joten tällöin meillä on usein vaikeuksia tarjota tätä palvelua, mutta ota meihin kuitenkin yhteyttä paikan päällä!

WiFi

At Comfort Hotel Norrköping, there is free WiFi all throughout the hotel. Simply connect to the "ComfortHotel" network, no password required!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Hissi
 • Ulkopysäköinti
 • Sisäpysäköinti
 • Kassakaappi huoneessa
 • Taulu-TV
 • Toisiinsa yhdistyviä huoneita
 • Kopiokone
 • Faksi
 • Esteettömiä huoneita

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.