Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Mölndalissa

Mölndal sijaitsee heti Göteborgin kaupungin eteläpuolella, ja sieltä löytyy Quality Hotel™ Weaver. Pääset hotellilta nopeasti ja kätevästi raitiovaunulla Korsvägenille ja Lisebergin huvipuistoon tai Göteborgin keskustaan.

Tutustu Mölndaliin: helmi Göteborgin lähistöllä

Mölndalin kaupungilla on paljon tarjottavanaan vierailijoilleen, olettepa läpikulkumatkalla oleva pari tai kokonainen perhe. Valitsemalla Quality Hotel™ Weaverin matkanne tukikohdaksi voitte lähteä helposti retkille kaikkialle Mölndaliin. Hotellin takaa löytyy Safjälletin luonnonsuojelualues kävelyyn sopivine polkuineen ja useine muinaismuistoineen, jotka vain odottavat löytämistään. 1,6 km päässä hotellilta sijaitsee Mölndalin kauppakeskus kauppoineen, ravintoloineen ja muun palveluvalikoiman kera. Hieman kauempaa löytyy Gunnebon linna ja puutarhoja, joten voitte käydä iltapäiväkahvilla linnan ravintolassa ja nauttia kukkien väriloistosta sään salliessa. Spinnerietissä, vanhan tekstiilitehtaan tiloissa Lindomessa, toimii puolestaan 20 erilaista luovaa yritystä. Urheilun ystävät pääsevät kokeilemaan taitojaan jollakin Mölndalin lähistöltä löytyvältä seitsemästä golfkentästä.

Historian havinaa Kvarnbynissä

Jos olet kiinnostunut menneisyydestä, suosittelemme lähtemään historialliselle kävelylle Kvarnbyn ja Mölndalsfallenin kaupunginosiin, joissa vesivoimaa käytettiin jauhomyllyjen toimintaan jo keskiajalla. Vielä nykyisin kosket kulkevat tiilisten, 1800-luvulta peräisin olevien teollisuusrakennusten välistä, ja alueelle pystytetyistä kylteistä voi lukea tarkemmin alueen menneistä ajoista. Kvarnbynissä on toki muutakin tekemistä ja näkemistä: siellä sijaitsee Mölndalin kaupunginmuseo ja ainutlaatuisia käsityöläismyymälöitä, joissa on tarjolla sekä perinteisiä että moderneja tuotteita.

Pääset helposti Mölndalista Göteborgin keskustaan

Mölndalista Göteborgiin matkustaminen on helppoa liikennevälineestä riippumatta. Rautiovaunulla matka Göteborgin keskustaan vie noin varttitunnin, ja autolla sinne pääsee E6-valtatien kautta noin 13 minuutissa. Jos olet menossa tai tulossa Landvetterin lentoasemalta, pääset perille noin 20 minuutissa autolla tai noin tunnissa käyttäen julkista liikennettä.

Lue vähemmän
14 hotellia alueella: Mölndal

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.