Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Ruotsi

 • Quality Hotel View'n Ströget-kokoustila, jossa tilaa 270 henkilölle

Quality Hotel™ View

Malmö,  Ruotsi

Quality Hotel View on upea kokoushotelli, joka sijaitsee uuden Hyllien kaupunginosan sydämessä, keskellä Malmöä. Emporia-ostoskeskus, Malmö Arena ja paljon muuta löytyy hotellin lähistöltä. Täältä pääset hetkessä junalla myös Kööpenhaminaan ja Kastrupiin.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ View

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Välitämme sinusta ja pidämme huolta siitä, että voit olla paras mahdollinen itsesi koko päivän ajan. Tarjoilemme hyvän, terveellisen ja täyttävän aamiaisen, jossa on tarjolpaljon ekologisia tuotteita, kuten kahvia, mehua, munia ja erilaisia leikkeleitä. Aamiaishenkilökuntamme voi auttaa sinua kokoamaan täysin ekologisen aamiaisen, mikäli niin toivot. Just ask! Aikainen startti päivään? Ei ongelmaa! Klo 05:00 alkaen tarjoilemme kevyemmän aamiaisen aulassamme siihen asti, kunnes tavallisen aamiaisen tarjoilu alkaa. Täällä voit valmistaa vaikka muutaman maukkaan voileivän ja ottaa ne mukaasi, jos niin haluat. Vielä aikaisempi startti? Me autamme sinua! Jos lähdet liikkeelle ennen klo 05:00, voit ottaa mukaasi pienen pussukan, joka sisältää yksinkertaisen aamiaisen. Muista tilata tämä vastaanotostamme viimeistään edellisenä iltana. Haluatko tulla aamupalalle, vaikka et yövy meillä? Sekin sopii oikein hyvin. Aamiaisbuffetin hinta on 195 SEK aikuisille, puoleen hintaan 4–12-vuotiaille lapsille ja ilmainen 4-vuotiaille lapsille.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hylliessä on yli 5 000 pysäköintipaikkaa, ja kaikkia pysäköintipaikkoja hoitaa P Malmö, Malmön kaupunki. Suosittelemme vieraitamme pysäköimään autonsa pysäköintihalliin.

Suorassa yhteydessä hotellin alla on 60 pysäköintipaikkaa, joista 8 on latauspaikkoja (latauspaikka tulee varata etukäteen). Pysäköintimaksu on 260 SEK/vrk tai 33 SEK/tunti. Aja sisään Arenagatanin kautta, vasempaa kaistaa pitkin – niin, että ajat alas halliin ja jatkat sen jälkeen tien alapuolella kulkevaa käytävää pitkin päästäksesi näille paikoille. Pysäköintihallista on hissi suoraan aulaamme. Pysäköinti maksetaan sovelluksella tai tekstiviestinä. Lisätietoa sovelluksen toimittajasta on saatavana pysäköintihallissa!

Jos päätät ajaa hallin yläosiin, pysäköintimaksu on 250 SEK/vrk ja 33 SEK/tunti. Myös nämä paikat maksetaan sovelluksella tai tekstiviestinä.

Jos haluat varata jonkin 8 latauspaikasta, se onnistuu linkin pair.se/qhview kautta. Latausmaksu maksetaan linkin kautta ja maksu pysäköinnistä suoritetaan yllä kuvatulla tavalla.

 • Treenaus Quality Hotelleissa

Kuntoilutilat

Aktivoi kehosi raikkaissa kuntoilutiloissamme. Täältä löydät kuntoilulaitteita, käsipainoja sekä menevää taustamusiikkia. Kuntoilutilojen vieressä on rentoutumisosasto saunoineen.

Aukioloajat

Jokaisena päivänä: 05.00 - 23.00

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lemmikkiystävälliset huoneemme löytyvät kerroksista 2 ja 6. Niihin sisältyy Standard- ja Compact-huoneita sekä kaksi perhehuonetta.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on ilmainen, langaton internet-yhteys. Yhdistä laitteesi verkkoon "Qualityguest". Ei rekisteröitymistä, ei salasanaa. Nopeaa ja yksinkertaista!

Muut palvelut

 • Polkupyörävuokraus
 • Juoksureitit
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Kassakaappi huoneessa
 • TV
 • Herätyspalvelu
 • Kongressikeskus
 • Kopiokone
 • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
 • Ravintola
 • Esteettömiä huoneita
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.