Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Ruotsi

 • Quality Hotel View'n Ströget-kokoustila, jossa tilaa 270 henkilölle

Quality Hotel™ View

Malmö,  Ruotsi

Quality Hotel View on upea kokoushotelli, joka sijaitsee uuden Hyllien kaupunginosan sydämessä, keskellä Malmöä. Emporia-ostoskeskus, Malmö Arena ja paljon muuta löytyy hotellin lähistöltä. Täältä pääset hetkessä junalla myös Kööpenhaminaan ja Kastrupiin.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Välitämme sinusta ja pidämme huolta siitä, että voit olla paras mahdollinen itsesi koko päivän ajan. Tarjoilemme hyvän, terveellisen ja täyttävän aamiaisen, jossa on paljon ekologisia tuotteita, kuten kahvia, mehua, munia ja erilaisia leikkeleitä. Aamiaishenkilökuntamme voi auttaa sinua kokoamaan täysin ekologisen aamiaisen, mikäli niin toivot. Just ask! Aikainen startti päivään? Ei ongelmaa! Klo 05.00 alkaen tarjoilemme kevyemmän aamiaisen aulassamme siihen asti, kunnes tavallisen aamiaisen tarjoilu alkaa. Täällä voit valmistaa vaikka muutaman maukkaan voileivän ja ottaa ne mukaasi, jos niin haluat. Vielä aikaisempi startti? Me autamme sinua! Jos lähdet liikkeelle ennen klo 05.00, voit ottaa mukaasi pienen pussukan, joka sisältää yksinkertaisen aamiaisen. Muista tilata tämä vastaanotostamme viimeistään edellisenä iltana. Haluatko tulla aamupalalle, vaikka et yövy meillä? Sekin sopii oikein hyvin. Aamiaisbuffetin hinta on 169 SEK aikuisille, 75 SEK 6-12-vuotiaille lapsille ja ilmainen 6-vuotiaille lapsille.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hylliessä on yli 5000 pysäköintipaikkaa, ja kaikkia pysäköintipaikkoja hoitaa P Malmö, Malmön kaupunki. Suosittelemme vieraitamme pysäköimään autonsa pysäköintihalliin.

Suorassa yhteydessä hotellin alla on 60 pysäköintipaikkaa ja pysäköintimaksu on 260 SEK/vrk ja 33 SEK/tunti. Aja sisään Arenagatanin kautta, vasempaa kaistaa pitkin – niin, että ajat alas halliin ja jatkat sen jälkeen tien alapuolella kulkevaa käytävää pitkin päästäksesi näille paikoille. Pysäköintihallista on hissi suoraan aulaamme. Voit maksaa pysäköinnin maksukortilla suoraan sisäänajon yhteydessä tai ottaa pysäköintilipukkeen ja maksaa sen automaatilla ajaessasi ulos pysäköintihallista. 

Jos päätät ajaa hallin yläosiin, pysäköintimaksu on 250 SEK/vrk ja 33 SEK/tunti. Täällä voit maksaa joko kortilla sisäänajon yhteydessä tai tulostaa pysäköintilipukkeen ja maksaa automaatilla, kun lähdet pysäköintihallista.

 • Treenaus Quality Hotelleissa

Kuntoilutilat

Aktivoi kehosi raikkaissa kuntoilutiloissamme. Täältä löydät kuntoilulaitteita, käsipainoja sekä menevää taustamusiikkia. Kuntoilutilojen vieressä on rentoutumisosasto saunoineen.

Aukioloajat

Jokaisena päivänä: 05.00 - 23.00

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lemmikkiystävälliset huoneemme löytyvät kerroksista 2 ja 6, Standard-ja Moderate-huoneluokista.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on ilmainen, langaton internet-yhteys. Yhdistä laitteesi verkkoon "Qualityguest". Ei rekisteröitymistä, ei salasanaa. Nopeaa ja yksinkertaista!

Muut palvelut

 • Polkupyörävuokraus
 • Juoksureitit
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Kassakaappi huoneessa
 • TV
 • Herätyspalvelu
 • Kongressikeskus
 • Kopiokone
 • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
 • Ravintola
 • Esteettömiä huoneita
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.