Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel™ The Milliin, uuteen mausteiseen paikkaan Malmössä, parhaalla mahdollisella sijainnilla Amiralsgatanilla. 224 hotellihuonetta, useita kokoustiloja ja The Social Bar & Bistro.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ The Mill

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Meillä saat hyvän alun päivälle! Tarjoamme joka aamu terveellisen, maittavan ja täyttävän aamiaisbuffetin.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Pysäköinti

Hotellin alapuolella on pysäköintihalli (P-huset Davida), jonne sisäänajo tapahtuu Gustav Möllers gatalta, hotellin sisäänkäyntiä vastapäätä.

Pysäköinti maksetaan etukäteen pysäköintihallissa olevalla automaatilla. Hinta on 250 SEK/vuorokausi tai 35 SEK/tunti. Sinun tulee kirjoittaa automaattiin autosi rekisterinumero maksaessasi pysäköinnin. Automaatista ei tulostu paperilipuketta laitettavaksi autoon. Voit pysäköidä niin pitkäksi aikaa kuin pysäköinti on maksettu etukäteen, ja sinun ei tarvitse kirjautua erikseen ulos.

Pysäköintihallissa on myös latauspaikkoja sähköautoille. Löydät lisätiedot ja hinnat täältä.  

Pysäköintihallista on suora pääsy hissillä hotellin aulaan. Pysäköintihalli on avoinna klo 06:0021:00. Jos saavut klo 21:00 jälkeen, sinun tulee saapua vastaanottoon ja pyytää meitä avaamaan pysäköintihalli, mikäli se on lukittu.

Jos käytät Easy Park -sovellusta, käytä seuraavia koodeja:

529001 pysäköintiin Davida-pysäköintihallissa

525001 pysäköintiin Gustav Möllers gatalla

Kuntosali

Treenaa hienolla kuntosalillamme niin paljon kuin haluat. Täältä löydät sekä treenilaitteita ja vapaita painoja samalla, kun nautit kauittimista tulevasta upeasta musiikista. Kuntosali on ilmainen kaikille yöpyville vieraille ja se sijaitsee hotellin 4. kerroksessa.

Kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lemmikkiystävälliset huoneemme ovat Standard-huoneita hotellin 11. kerroksessa.

Lounge 24

Jos kaipaat jotakin hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, meillä on laaja valikoima pikkupurtavaa, kevyitä aterioita, juomia ja muita välttämättömyyksiä Lounge 24:ssa aulan yhteydessä. Lounge 24:n ansiosta voit olla aamuvirkku tai yökyöpeli. Tervetuloa milloin tahansa!

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on tietenkin ilmainen Wi-Fi! Saat luotua yhteyden helposti valitsemalla verkon "Qualityguest". Salasanaa tai rekisteröitymistä ei vaadita. Tämän helpommaksi se ei voi tulla.

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • TV
  • Esteettömiä huoneita

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.