Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Malmö, Ruotsi

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Ruotsi

Comfort Hotel Malmö on trendikäs ja rokkihenkinen hotelli vain 150 metrin päässä Malmön keskustasta. Täältä pääset nopeasti Malmön viihde-elämään, rannalle, ravintoloihin ja ostoksille.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,2
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Malmö

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Malmöhön – vain 128 askeleen päähän Malmö C:stä, minkä vuoksi täältä käsin on helppoa tutustua Malmön sykkeeseen ja lähellä sijaitseviin kaupunkeihin. Tämä on yksi eteläisen Ruotsin suurimmista hotelleista, jossa on tilaa kaikille. Barceptionistamme löydät baarin, vastaanoton ja delin. Meillä on myös ravintola ja Ruotsin tyylikkäin kuntosali!

Pysäköinti

Hotellin takana sijaitsevat Comfort Hotel Malmön pysäköintipaikat.

Matkatavaroiden säilytys

Vastaanoton vieressä on matkatavaroiden säilytyshuone, jonne voit jättää laukkusi ennen sisäänkirjautumista tai uloskirjautumisen jälkeen.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun asut luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Maksuton wi-fi

Kaikilla meillä asuvat saavat maksutta käyttää langatonta internet-yhteyttä koko hotellilla. Siitä vaan surffaamaan! Lue lisää langattomasta internet-yhteydestämme.

Bar + Reception = Barception

Kutsumme sitä Barceptioniksi – vastaanoton, baarin ja delin yhdistelmä. Se on täydellinen check-iniä varten ja uusimman, sesongin mukaisen ruokavalikoimamme kokeilemiseen. Nauti juomaa, tapaa uusia tai vanhoja ystäviä tai maista pikkupurtavaa ennen kuin tutustut Malmön sykkeeseen. Lisää tietoa Barceptionin valikoimasta löydät täältä.

Onko sinulla kiire? Ei hätää!

Meillä on kätevä itsepalveluperiaatteella toimiva check-in- ja check-out-palvelu, ja henkilökuntamme on lähellä auttamassa tarvittaessa.

Myöhäinen check-out tai aikainen check-in

Venyikö lauantai-ilta myöhään? Ei hätää! Meillä tarjoillaan aamiaista klo 12 asti sunnuntaisin ja huoneen voit pitää klo 18.00 asti, veloituksetta. Rentoudu ja nuku pidempään, me tarjoamme!

Jos haluat kirjautua sisään aiemmin tai kirjautua ulos myöhemmin muina päivinä, on se mahdollista pientä maksua vastaan. Lue lisää sisään- ja uloskirjautumisesta täältä.

Huonetason korotus

Tarjoamme huonetason korotuksen lisähintaan alkaen 100 SEK. Ota yhteyttä vastaanottoomme, niin autamme sinua.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Malmö on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00.
Lazy Sunday – Uloskirjautuminen sunnuntaisin klo 18.00. Muista ilmoittaa vastaanottoon, jos haluat kirjautua ulos klo 12.00 jälkeen.

Jos haluat kirjautua sisään aikaisemmin tai ulos myöhemmin, onnistuu tämä usein 100 kruunun (SEK) lisämaksua vastaan. Ole hyvä ja ota tässä tapauksessa yhteys vastaanottoon, me autamme sinua mielellämme!

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Barception

Avoinna vuorokauden ympäri

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.