Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Malmö, Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta.

Clarion Hotel® Malmö Live 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Hotel & Congress Malmö Liveen! Onko sinulla kysymyksiä koskien vierailuasi meillä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Pysäköintihallimme sijaitsee hotellin alla. Pysäköintipaikat maksetaan paikan päällä ja niitä ei voi varata etukäteen. Hinta on 33 SEK/tunti ja 260 SEK/vuorokausi.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel & Congress Malmö Live on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkatavaroiden säilytyshuone

Tarjoamme matkatavaroiden säilytyshuoneen matkatavaroiden säilytystä varten sekä ennen vierailuasi että sen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi tai Strawberry-jäsennumerollasi. Yksinkertaista ja helppoa.

Esteettömät huoneet

Clarion Hotel Malmö Live tarjoaa tietenkin hotellihuoneita, jotka sopivat liikuntarajoitteisille henkilöille. Nämä huoneet on suunniteltu siten, että ne sopivat niin pyörätuolilla liikkuville kuin kuulo- tai näkörajoitteisille vieraillemme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Puuttuuko sinulta jotain?

Etkö pakannut kaikkea mukaasi? Ei hätää – vastaanotostamme löytyy kaikkea tarpeellista: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa, shampoota, hoitoainetta, kengänkiilloketta sekä ompelupakkauksia. Puuttuuko sinulta jotain, mitä meillä ei ole? Voimme auttaa sinua tuotteen ostamisessa.

Varaa pöytä ravintolastamme

Molemmat ravintoloistamme ovat todella suosittuja ja suosittelemme, että varaat pöydän hyvissä ajoin ennen vierailuasi meillä. Löydät ravintolat Otro Mas ja Sky Bar Malmö Live pohjakerroksesta sekä 25. kerroksesta. Varaa pöytä täältä >>

Korota huoneesi tasoa

Etsitkö hotellihuonetta, joka on tavallista parempi? Meillä on kaksi sviittiä ja autamme mielellämme niiden varaamisessa. Lue lisää sviiteistämme!

Mitä hotellilla tapahtuu?

Eihän kalenterimme jäänyt huomaamatta? Täältä näet kaiken, mitä Clarion Hotel Malmö Livessa tapahtuu vierailusi aikana.

Lehdistö ja kuvat

Tarvitsetko materiaalia artikkeliin? Autamme mielellämme lisäkuvien ja -tiedon hankkimisessa. Olette tervetulleita ottamaan yhteyttä markkinointikoordinaattoriinmarknad.malmolive@strawberry.se

Varaa etukäteen

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä varauksen: book@clarionlive.se.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen
Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30 

Kuntosali

Maanantai: 05.00 - 23.00 
Tiistai: 05.00 - 23.00 
Keskiviikko: 05.00 - 23.00 
Torstai: 05.00 - 23.00 
Perjantai: 05.00 - 21.00
Lauantai: 05.00 - 21.00
Sunnuntai: 05.00 - 21.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.