Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sense Luulaja ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sense

Luulaja,  Ruotsi

Clarion Hotel Sense Luulajan keskustassa on ensiluokan bisneshotelli joka on kuin luotu jännittäviä kokouksia varten. Kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta, sekä liikkeet ja ravintolat ovat aivan kulman takana.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Nauti maistuva ateria design-ympäristössä, uniikilla näköalalla – Clarion Hotel Sensessä.

Aamiainen

Meillä päivä alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Aamiaisbuffetistamme löytyy runsas valikoima herkullisia ja tuoreita aamiaisklassikoita. Meiltä löytyy tietenkin myös valikoima ekologisia tuotteita sekä erikoisruokavaliolle soveltuvia vaihtoehtoja. Olemme ylpeitä aamiaisbuffetistamme. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan. Vaikka et majoittuisikaan meillä, olet silti tervetullut nauttimaan aamiaisesta – 165 kruunun (SEK) hintaan. Yli 6-vuotiaat lapset maksavat 85 kruunua (SEK), ja alle 6-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi aikuisen seurassa. Aamiaiselle ei ole mahdollista varata pöytää.

Ravintola Nine

Nine on Clarion Hotel Sensen oma ravintola ja baari. Onnen maa korkealla Luleån huipulla. Täällä voit syödä upeaa ruokaa, jonka raaka-aineet ovat paikallisia ja vaikutteet maailmanlaajuisia. Juo eksoottisia drinkkejä ja skoolaa kuplivalla. Tyylittele täyteläisellä Shirazilla tai pidä hauskaa elegantin Bourgognen äärellä. Kaikki tämä upean, koko Luleåån ja siihen kuuluvaan saaristoon avautuvan näkymän siivittämänä. Pääset Nine-ravintolaan painamalla hissimme painiketta 9.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 920 450 450 tai sähköpostitse osoitteessa nine@choice.se.

Varaa pöytä netissä

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 11:00

Ravintola Nine

Maanantai: 17.00 - 23.00
Tiistai: 17.00 - 23.00
Keskiviikko: 17.00 - 23.00
Torstai: 17.00 - 23.00
Perjantai: 17.00 - 01.00
Lauantai: 17.00 - 01.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.