Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sense Luulaja ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sense

Luulaja,  Ruotsi

Clarion Hotel Sense Luulajan keskustassa on ensiluokan bisneshotelli joka on kuin luotu jännittäviä kokouksia varten. Kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta, sekä liikkeet ja ravintolat ovat aivan kulman takana.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää map
Yhden hengen Moderate-huone – fiksu, kompakti ja mukava huone ilman ikkunoita. Huone on kooltaan 8–12 neliömetriä ja sieltä löytyy 105 cm leveä vuode, työtila ja kylpyhuone suihkulla. Nämä huoneet sopivat täydellisesti hyviin yöuniin ilman häiritsevää keskiyön aurinkoa tai kaupungin meluääniä. Nauti laadukkaasta palvelusta ja tasokkaasta hotellista, edulliseen hintaan!
 • Alakerta
 • Tupakointi kielletty
 • Ikkunaton huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Moderate kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Moderate-huone – fiksu ja ilmava huone ilman ikkunoita. Huone on kooltaan 10–12 neliömetriä ja sieltä löytyy kaksi 90 cm leveää vuodetta, työtila ja kylpyhuone suihkulla. Nämä huoneet sopivat täydellisesti hyviin yöuniin ilman häiritsevää keskiyön aurinkoa tai kaupungin meluääniä. Nauti laadukkaasta palvelusta ja tasokkaasta hotellista, edulliseen hintaan! Näistä huoneista löytyy lisäksi kaksi seinävuodetta, joita voidaan tarvittaessa käyttää lisävuoteina.
 • Alakerta
 • Seinäsänky
 • Tupakointi kielletty
 • Ikkunaton huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää map
Viihtyisässä yhden hengen Standard-huoneessamme neliömetrit on hyödynnetty tehokkaasti. Huoneesta löytyy 120cm leveä vuode. Kauniista kylpyhuoneesta löytyy moderni valaistus. Huone on täydellinen työntekoon ja siellä saa nauttia hyvistä yöunista. Huone on varustettu minibaarilla, arvotavaroiden säilytyslaatikolla, hiustenkuivaimella, silitysraudalla ja -laudalla, TV:llä sekä puhelimella. Ajaton sisustuksemme hakee inspiraatiota kaikista neljästä vuodenajasta. Meillä koet vuodenaikojen vaihtelun menestyneiden valokuvaajien ja valaistussuunnittelijoiden tulkitsemana.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Viihtyisässä kahden hengen Standard-huoneessamme neliömetrit on hyödynnetty tehokkaasti. Huoneesta löytyy kaksi erillistä vuodetta. Kauniista kylpyhuoneesta löytyy moderni valaistus. Huone on täydellinen työntekoon ja siellä saa nauttia hyvistä yöunista. Huone on varustettu minibaarilla, arvotavaroiden säilytyslaatikolla, hiustenkuivaimella, silitysraudalla ja -laudalla, TV:llä sekä puhelimella. Ajaton sisustuksemme hakee inspiraatiota kaikista neljästä vuodenajasta. Meillä koet vuodenaikojen vaihtelun menestyneiden valokuvaajien ja valaistussuunnittelijoiden tulkitsemana.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Kahden hengen Superior-huoneemme on sisustettu nykypäivän tarpeisiin. Huoneesta löytyy runsaasti työtilaa. Sisustuksessa on otettu huomioon designin ja kodikkuuden tasapaino. Huoneesta löytyy kaksi 90 cm leveää vuodetta, ja kauniista kylpyhuoneesta löytyy moderni valaistus. Huone on varustettu minibaarilla, arvotavaroiden säilytyslaatikolla, hiustenkuivaimella, silitysraudalla ja -laudalla, TV:llä, puhelimella, vedenkeittimellä sekä luonnollisesti kahvilla ja teellä. Ajaton sisustuksemme hakee inspiraatiota kaikista neljästä vuodenajasta. Meillä koet vuodenaikojen vaihtelun menestyneiden valokuvaajien ja valaistussuunnittelijoiden tulkitsemana.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Täydellinen huone ylimääräistä tilaa kaipaaville. Huoneesta löytyy erilliset tilat työntekoon sekä seurusteluun. Lattiasta kattoon jatkuvat ikkunat takaavat runsaan luonnonvalon, sekä luovat suuren tilavuuden tunteen. Kauniista kylpyhuoneesta löytyy moderni valaistus. Tässä ensiluokan huoneessa jokainen päivä päättyy hyvin nukuttuun yöhön mukavissa vuoteissamme. Huone on varustettu Nespresso-koneella ja Deluxe-huoneisiin majoittuvat saavat vapaan pääsyn kylpyläosastollemme. Huoneesta löytyy myös minibaari, arvotavaroiden säilytyslaatikko, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, TV, puhelin, aamutakki, tohvelit sekä kengänkiillotusvälineet. Ajaton sisustuksemme hakee inspiraatiota kaikista neljästä vuodenajasta. Meillä koet vuodenaikojen vaihtelun menestyneiden valokuvaajien ja valaistussuunnittelijoiden tulkitsemana.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Oleskelutila sohvalla ja nojatuoleilla
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää map
Hotellin sviitit ovat suoraan sanottuna todella ylellisiä ja aivan uskomattoman tilavia. Sviitistä löytyy erillinen makuuhuone kuninkaallisella vuoteella sekä erillinen työ- ja seurustelutila. Sviitti soveltuu loistavasti työntekoon, seurusteluun tai vain rauhalliseen rentoutumiseen. Huone on varustettu Nespresso-koneella, ja sviitissä majoittuvat saavat vapaan pääsyn kylpyläosastollemme. Huoneesta löytyy myös minibaari, arvotavaroiden säilytyslaatikko, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, TV, puhelin, aamutakki, tohvelit sekä kengänkiillotusvälineet. Kylpyhuoneessa yhdistyvät moderni valaistus ja laadukkaat materiaalivalinnat. Ajaton sisustuksemme hakee inspiraatiota kaikista neljästä vuodenajasta. Meillä koet vuodenaikojen vaihtelun menestyneiden valokuvaajien ja valaistussuunnittelijoiden tulkitsemana.
 • Tupakointi kielletty
 • Sviitti yhdellä makuuhuoneella
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.