Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Ruotsi

Quality Hotel The Box Linköpingissä on hotelli kaikille aisteille - hotelli, jonka fokuksessa ovat sosiaaliset tilat ja vieraan kokonaiskokemus. Huoneet ovat älykkäästi suunnitellut ja kompaktit. Hotelli tarjoaa kaikkea, mitä voit kuvitella tarvitsevasi.

Quality Hotel™ The Box 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Quality Hotel™ The Box

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria, ja asuessasi Quality Hotel The Box -hotellissa huoneen hintaan sisältyy aina runsas buffetaamiainen, johon kuuluu ravitsevia ja ekologisia vaihtoehtoja. Vaikka et asuisikaan hotellissamme, olet aina sydämellisesti tervetullut nauttimaan buffetaamiaisestamme. Et tule jättämään ruokasaliamme nälkäisenä – täällä on nimittäin jokaiselle jotakin!

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Ravintoloillamme ja tiloillamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana sekä tiettyinä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Pysäköinti

Pysäköi autosi luonamme! Tarjoamme maksuttoman pysäköinnin kaikille vieraillemme ja luonnollisesti myös latauspisteen sähköautoille. Pysäköintipaikat ovat käytettävissä tilan niin salliessa.

Kuntosali

Hotellissa Quality Hotel The Box on kaksi täydellisesti varustettua kuntosalia. Yksi ulkona ja yksi sisällä. Tule treenaamaan kanssamme!

Avoinna ympäri vuorokauden, joka päivä.

Kylpylä

Tervetuloa The Wellbox -kylpylään. Täällä voit rentoutua päivän aktiviteettien jälkeen sisä- tai ulkoaltaissamme, saunassa tai porealtaassa.

Aukioloajat

Maanantai - tiistai: 15.00 - 21.00
Keskiviikko - lauantai: 09.00 - 21.00
Sunnuntai: 09.00 - 16.00

Ikäraja: 16 vuotta

Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisten seurassa maanantaista torstaihin kylpylän aukeamisesta klo 17.00 saakka. Perjantaista sunnuntaihin lapset ovat tervetulleita kylpylän aukeamisesta klo 15.00 asti.

Tiloillamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana sekä tiettyinä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Eläinystävällisyys

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Maksuton Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on maksuton, langaton internetyhteys! Voit helposti kirjautua sisään Strawberry -jäsennumerollasi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.