Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City sijaitsee Linköpingin sydämessä. Viihtyisässä hotellissa on kodikkaat huoneet, ja kaupungin ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet ovat aivan nurkan takana.

Comfort Hotel® Linköping City 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
2,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

2,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Linköping City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Asu keskellä Linköpingiä, vain kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, nähtävyyksistä, ravintoloista ja kaupoista. Huonehintaan sisältyvät päivittäin ihana aamiainen, fika tuoreine leivonnaisineen ja iltapala. Tervetuloa Comfort Hotel Linköping Cityyn.

Asu aivan Stora torgetin tuntumassa

Aiemmin Clarion Collection Hotel Sagan nimellä tunnettu hotelli on muuttanut nimensä Comfort Hotel Linköping Cityksi. Meillä yövyt tuttuun tapaan keskeisellä paikalla Stora torgetin tuntumassa. Kävelymatkan päässä odottavat ostosmahdollisuudet, Stångån-jokea myötäilevä kävelyreitti, kaunis Tuomiokirkko ja muut nähtävyydet sekä luontoelämykset ja ravintolat.

Ruoka ja juoma

Joka aamu katamme esille ihanan aamiaisbuffetin, joka sisältyy tietenkin huonehintaan. Hotellin tiloissa toimii myös suosittu ja viihtyisä tapasravintola Aioli tapasbar.

Hienoja kävelyreittejä, golfkenttiä ja museoita

Linköpingistä löytyy jokaiselle jotakin. Laivaharrastajat voivat bongata aluksia Götan kanavaan kuuluvilla Bergin suluilla, jotka sijaitsevat kaupungin pohjoispuolella noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Seuraa, miten laivat kulkevat Bergin sulkuportaiden läpi valtavien vesimassojen avulla.

Linköpingin keskustan kupeesta löytyvä Ilmavoimien museo (Flygvapenmuseum) kiinnostaa kaikkia iästä ja perehtyneisyydestä riippumatta. Muita käymisen arvoisia museoita ovat Itä-Götanmaan maakuntamuseo (Östergötlands museum), linna- ja tuomiokirkkomuseo (Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum) sekä Gamla Linköping -ulkoilmamuseo, jotka kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista. Paikallisten suosikkikohde on kaunis ja vehmas Trädgårdföreningen-puisto, josta löytyy muun muassa petankki- ja lentopallokentät. Golfharrastajien kannattaa suunnata Landeryds GK -golfkerholle.

Yhteystiedot

  • Hantverkaregatan 1 582 23 Linköping , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna ja bussi

Linköpingin päärautatieasema: 1 km

Linköping City Airport

Kävelymatka: 2,7 km
Taksimatka: 15 minuuttia

Taksi

Suosittelemme Taxi Linköpingiä: +46 13 10 10 00

Tietoja hotellista Comfort Hotel Linköping City

Hotellihuoneita

75 kpl

Kokoustiloja

1, nimeltään "Bakfickan"

Etäisyys lentoasemilta

Linköpingin lentoasema: 2,7 km
Skavstan lentoasema: 100 km
Arlandan kansainvälinen lentoasema: 238 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.