Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City sijaitsee Linköpingin sydämessä. Viihtyisässä hotellissa on kodikkaat huoneet, ja kaupungin ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet ovat aivan nurkan takana.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Huonehintaan sisältyy ihana ja terveellinen buffetaamiainen. Aiotteko nauttia aamiaisen suuremman seurueen kesken? Tietenkin myös henkilöt, jotka eivät yövy hotellissa, voivat nauttia aamiaista hintaan 129 SEK arkisin ja 145 SEK viikonloppuisin (5–12-vuotiaille lapsille aamiainen maksaa 79 SEK arkisin ja 99 SEK viikonloppuisin, alle 5-vuotiaat lapset syövät maksutta).

Aamiaistarjoilu:

Maanantai–perjantai: 6.30–9.30
Lauantai–sunnuntai: 7.30–11.00

Kesäkaudella ja suurina juhlapyhinä on poikkeusajat. Ota yhteyttä ja varmista kulloisetkin aukioloajat.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Saavutko hotellille autolla ja haluat pysäköidä pysäköintihalliimme? Pysäköinti maksaa 215 SEK/yö ja voit varata paikan ennakkoon ottamalla yhteyttä vastaanottoon. Meillä on myös latauspaikka sähköautoille.

Saapuaksesi pysäköintihalliin aja St. Larsgatania pitkin ja sitten Borgmästaregatanille. Käänny sitten oikealle Hantverkaregatanille saapuaksesi hotellin sisäänkäynnin luokse. Jotkut näistä kaduista ovat kävelykatuja, mutta hotellin vieraat saavat ajaa niitä pitkin. Pysäköi hotellin sisäänkäynnin ulkopuolelle ja kirjaudu sisään saadaksesi pysäköintilupasi. Käy siis vastaanotossa, josta opastamme sinut samassa rakennuksessa sijaitsevaan pysäköintihalliin.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lazy Sunday

Lazy Sundayt ovat meidän makuun! Siksi saat pitää huoneen sunnuntaisin klo 18.00, ilman lisämaksua. Tarkista aina vastaanotosta, onko meillä tilaa. Ja muuten, aikaisempi sisäänkirjautuminen tai myöhäisempi uloskirjautuminen onnistuu usein muinakin viikonpäivinä – lisämaksua vastaan, mikäli meillä on tilaa.

Wi-Fi

Meillä surffaat maksutta koko vierailusi ajan. Wi-Fi-verkkomme on nimeltään ComfortHotel.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.