Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City sijaitsee Linköpingin sydämessä. Viihtyisässä hotellissa on kodikkaat huoneet, ja kaupungin ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet ovat aivan nurkan takana.

Comfort Hotel® Linköping City 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
2,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

2,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Linköping City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Huonehintaan sisältyy ihana ja terveellinen buffetaamiainen. Aiotteko nauttia aamiaisen suuremman seurueen kesken? Tietenkin myös henkilöt, jotka eivät yövy hotellissa, voivat nauttia aamiaista hintaan 129 SEK arkisin ja 145 SEK viikonloppuisin (5–12-vuotiaille lapsille aamiainen maksaa 79 SEK arkisin ja 99 SEK viikonloppuisin, alle 5-vuotiaat lapset syövät maksutta).

Aamiaistarjoilu:

Maanantai–perjantai: 6.30–9.30
Lauantai–sunnuntai: 7.30–11.00

Kesäkaudella ja suurina juhlapyhinä on poikkeusajat. Ota yhteyttä ja varmista kulloisetkin aukioloajat.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Saavutko hotellille autolla ja haluat pysäköidä pysäköintihalliimme? Pysäköinti maksaa 240 SEK/yö ja voit varata paikan ennakkoon ottamalla yhteyttä vastaanottoon. Meillä on myös latauspaikka sähköautoille.

Saapuaksesi pysäköintihalliin aja St. Larsgatania pitkin ja sitten Borgmästaregatanille. Käänny sitten oikealle Hantverkaregatanille saapuaksesi hotellin sisäänkäynnin luokse. Jotkut näistä kaduista ovat kävelykatuja, mutta hotellin vieraat saavat ajaa niitä pitkin. Pysäköi hotellin sisäänkäynnin ulkopuolelle ja kirjaudu sisään saadaksesi pysäköintilupasi. Käy siis vastaanotossa, josta opastamme sinut samassa rakennuksessa sijaitsevaan pysäköintihalliin.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Meille ovat tervetulleita vain opaskoirat. Muistathan esittää lemmikistäsi todistuksen majoituksesi varaamisen yhteydessä.

Lazy Sunday

Lazy Sundayt ovat meidän makuun! Siksi saat pitää huoneen sunnuntaisin klo 18.00, ilman lisämaksua. Tarkista aina vastaanotosta, onko meillä tilaa. Ja muuten, aikaisempi sisäänkirjautuminen tai myöhäisempi uloskirjautuminen onnistuu usein muinakin viikonpäivinä – lisämaksua vastaan, mikäli meillä on tilaa.

Wi-Fi

Meillä surffaat maksutta koko vierailusi ajan. Wi-Fi-verkkomme on nimeltään ComfortHotel.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.