Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Ruotsi

Kokoushotelli Quality Hotel Grand Kristianstad sijaitsee Kristianstadin keskustassa, lähellä kaupungin huveja ja nähtävyyksiä. Hotellissa on kuntosali, ravintola ja baari, sekä kokousmahdollisuudet 110 henkilölle.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Grand Kristianstad sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Erinomaisella sijainnillamme luonnon, ostosmahdollisuuksien, ravintoloiden ja viihde-elämän tuntumassa tarjoamme parhaan mahdollisen lähtökohdan vierailullesi Kristianstadissa.

Kristianstadin keskustassa

Hotellissamme voit majoittua keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla. Vastapäätä hotellia sijaitsee Kristianstadin arvokkain aarre vuodelta 1628, Pyhän kolminaisuuden kirkko. Tarjoamme mahdollisuuden pysäköidä autosi turvallisesti ja kätevästi pysäköintihalliimme, josta on suora yhteys hotelliin. Keskeisen sijainnin ansiosta olet kävelymatkan päässä liikkeistä, gallerioista, ravintoloista, viheralueista sekä Kristianstads Vattenriken alueesta. Pääset helposti hotellillemme saapuessasi bussilla tai junalla, sillä Quality Hotel Grand Kristianstad sijaitsee ainoastaan 150 metrin päässä Kristianstadin päärautatieasemalta.

The Social Bar & Bistro

Ravintolassamme The Social Bar & Bistro voit nauttia klassista bistroruokaa, kylmää olutta tai valita viinimenulta, jonka vaihtoehdot vievät sinulle matkalle ympäri Eurooppaa. 

Kokous

Järjestä kokous meillä! Tarjoamme elämyksiä, inspiraatiota ja yhteisöllisyyttä. Quality Hotel Grand Kristianstadissa on 8 valoisaa huonetta 110 henkilölle. Vieraamme arvostavat ihanaa lounasbuffettiamme, johon kuuluu kasvisruokavaihtoehtoja ja salaattipöytä. Kun järjestät kokouksen hotellissamme, saat nauttia pehmytjäätelöstä ja popcornista koko kokouspäivän ajan. Menestys on taattu!

Kuntosali

Hotellissamme on kuntosali, jossa on muun muassa kuntopyöriä, juoksumattoja, painoja, painonnostotankoja, pilatespalloja, TRX-nauhoja ja kahvakuulia. Mikäli haluat lähteä juoksulenkille, löydät karttoja hyvistä lenkkipoluista hotellin vastaanotosta.

Kaunis Kristianstad

Kristianstadilla on ainutlaatuinen kulttuurihistoria. Voit vierailla esimerkiksi Taidehallissa, Rautatiemuseossa, Elokuvamuseossa ja Luontokeskuksessa (Naturum). Kaunis kaupunkimme tarjoaa viihtyisän ympäristön, jossa on paljon kahviloita, puistoja ja kauppoja. Kristianstadissa on erinomaiset mahdollisuudet nauttia mieluisasta ja rentouttavasta vierailusta. Kaikki alkaa tietenkin hotellistamme – Quality Hotel Grand, Kristianstadista.

Yhteystiedot

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna/bussi

Kristianstad C

Kristianstad Österlen Airport -lentokentältä

Lentokenttätaksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Sverige Taxi, puhelin +4644-10 20 00 ja Taxi Allians, puhelin +4644-246 246.

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand, Kristianstad

Hotellihuoneiden määrä

137 kpl – 260 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

8 kpl – kokonaiskapasiteetti jopa 365 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Kristianstad Österlen Airport: 17 km, noin 20 minuuttia

Etäisyys Malmön päärautatieasemalta

100 km – noin tunti junalla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki/rautatieasema Kristianstad C: 150 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.