Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Karlstad, Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Plazaan, Karlstadin. Kutsuva tapaamispaikka, jonka on henkilökunta on innostunutta ja palveluun keskittyvää. 139 hotellihuonetta, 9 kokoushuonetta, rentoutumisosasto sekä ravintola.

Clarion Collection® Hotel Plaza 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Plaza

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Haluatko hieman lisäluksusta, ylimääräistä tilaa tai vierailun, joka poikkeaa tavallisesta? Korota huoneesi taso johonkin upeista sviiteistämme.

Juniorsviitit

Clarion Hotel Plazassa on kaksi juniorsviittiä, jotka molemmat koostuvat suuresta huoneesta, jossa on korotettu alkovi. Huoneista löytyy myös sohvaryhmä, ruokailuryhmä sekä suuri LCD-TV. Näihin sviitteihin on myös mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Kylpyhuone suurella kylpyammeella, aamutakeilla ja tohveleilla. Voit varata Juniorsviitin ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahden hengen sviitit

Sinulle, joka haluat hieman lisäluksusta, tarjoamme kolme upeaa kahden hengen sviittiämme. Täällä sinulla on hyvin tilaa – olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Jokainen sviitti koostuu olohuoneesta, jossa on sohvaryhmä ja ruokapöytä, sekä erillisestä makuuhuoneesta. Aamutakit ja tohvelit, TV joka huoneessa, vedenkeitin sekä kahvi ja tee kuuluvat myöskin näihin sviitteihin. Kylpyhuone kahdella suihkulla.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai varata sviitin. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 54 10 02 00 tai sähköpostitse osoitteessa:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.