Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa uniikkiin keskustahotelliin. Clarion Collection Hotel Drottissa asut historiallisessa jugend-rakennuksessa, vain 50 metrin päässä Karlstadin päärautatieasemalta. Iltapala sisältyy hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Drott 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,5
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Drott

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Drott sijaitsee Karlstadin keskustassa, vain 50 metrin päässä päärautatieasemalta. Kaupungin ravintolat, liikkeet ja kauppakeskus odottavat heti nurkan takana.

Hotellin historia

Clarion Collection Hotel Drott on täynnä historiaa. Kipsiornamentit ja jopa kolme metrin huonekorkeus edustavat upeaa jugend-tyyliä. Talo rakennettiin vuonna 1909, jolloin siinä oli hotellin lisäksi leipomo, pankki, ylellisiä edustusasuntoja ja asukkaina kolme kuuluisaa valokuvaajaa. Hotellimme ruokasali toimi aikaisemmin elokuvateatterina.

Iltapala sisältyy hintaan – joka päivä

Sen lisäksi, että tarjoilemme maukkaan aamiaisen joka aamu, haluamme tehdä asiat helpoiksi sinulle. Tästä syystä tarjoilemme iltaisin iltapalan, joka sisältää lämpimän ruoan ja salaatin. Iltapäivisin tarjoamme fikan. Voit lukea lisää aterioistamme Palvelut-välilehden takaa. Hotellissa on myös oma aulabaari, jossa voit rentoutua hyvän drinkin ja pikkusuolaisen parissa.

Karlstadin palvelut nurkan takana

Karlstadista löytyy jokaiselle jotakin, ja meillä asuessasi kaikki on lähelläsi. Karlstadin suosituimmat nähtävyydet sijaitsevat lähietäisyydellä: Karlstadin Teatteri, Nöjesfabriken-huvipuisto, Karlstad CCC -kulttuuritalo, Löfbergs Lila Arena, Lars Lerin -museo sekä taidegalleria Sandgrundsudden upean luonnon kera.

Kokoushuoneet

Kokousosastollamme on kolme kokoushuonetta, joissa on tilaa yhteensä 55 osanottajalle. Lue lisää kokoushuoneistamme täältä.

Drott Bar

Hotellin yhteydessä on Drott Bar, joka on paljon enemmän kuin tavallinen baari. Täällä voit järjestää pienempiä liiketapaamisia mukavissa nojatuoleissa tai päättää päivän after-work-tilaisuuteen. Miljöö sopii erinomaisesti ystävien ja liiketuttavien tapaamiseen. Baarimme on myös karlstadilaisten suosima kohtaamispaikka.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastollamme voit rentoutua poreammeessa ja nauttia saunan lämmöstä. Täällä on myös rentoutumistila, jossa on aina tarjolla raikkaita virvokkeita.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 54 10 10 10
  • Faksi: +46 54 18 99 30
  • Sähköposti: cc.drott@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556269-2813
  • Järnvägsgatan 1 65225 Karlstad , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Karlstadin päärautatieasemalle.

Juna

Juna Karlstadin päärautatieasemalle.

Karlstadin lentokentältä

Lentokenttäbussi Karlstadin päärautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Kurir, puhelin +46 54 150 200.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Drott

Hotellihuoneiden määrä

85 kpl – 135 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

3 kpl – tilaa yhteensä 55 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Karlstadin lentokenttä: 20 km, noin 30 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Karlstadin päärautatieasema: 50 metriä

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.