Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa uniikkiin keskustahotelliin. Clarion Collection Hotel Drottissa asut historiallisessa jugend-rakennuksessa, vain 50 metrin päässä Karlstadin päärautatieasemalta. Iltapala sisältyy hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Drott 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotellin yhteydessä on Drott Bar, joka on paljon enemmän kuin vain tavallinen baari. Täällä voit järjestää pienempiä liiketapaamisia mukavissa nojatuoleissa tai päättää päivän after work-tilaisuuteen.

Luonnollinen kohtaamispaikka

Drott Bar on luonnollinen kohtaamispaikka Karlstadissa. Täältä löydät aina jotain hyvää syötävää ja juotavaa. Olemme tunnettuja suositusta katkarapuvoileivästämme, mutta ruokalistalta löytyy paljon muutakin herkullista. Tarjoamme myös catering-palveluja.

After Work

Onko mitään parempaa tapaa lopettaa työviikko ja aloittaa viikonloppu kuin rentoutua after-workimme parissa? Meillä on hyviä tarjouksia Drott Barissa joka perjantai klo 16.00 - 19.00. Täällä tarjoillaan kevyempi snacks-menu, mutta jos teillä on suurempi nälkä, voitte luonnollisesti myös tilata maukasta syötävää á la carte -menultamme.

Frunch

Joka lauantai tarjoilemme pidennetyn luksusaamiaisen ja kevyemman lounaan. Frunchilla pääset nauttimaan tuoreista ja kevyistä ruokalajeista, kuten sopista, salaateista, kanasta, bulgurista sekä kasvis- ja vegaanivaihtoehdoista – muun muassa pulled oumphista. Nauti leivonnaisista, paahda oma bagelisi herkkujen kera tai täytä oma poké bowlisi. Lisätietoja löydät täältä.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai klo 16.00 alkaen
Lauantai klo 11.30 alkaen

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.