Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Bilan Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Bilan

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa Karlstadin keskustan hotellihelmeen! Clarion Collection Hotel Bilan sijaitsee Värmlannin vanhassa lääninvankilassa, Karlstadin tunnetussa muistomerkissä. Tarjoamme ilmaisen pysäköinnin hotellin lähistöllä.

Clarion Collection® Hotel Bilan 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Bilan

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection® Hotel Bilan sijaitsee Värmlannin vanhassa lääninvankilassa, ja täällä voit yöpyä keskellä yhtä Karlstadin tunnetuimmista muistomerkeistä. Täällä pääset nauttimaan ilmaisesta pysäköinnistä hotellin lähistöllä. Tarjoilemme lisäksi joka päivä fikan ja Iltapalan kaikille vieraillemme.

Elokuun 2023 puolivälistä alkaen Karlstadin kunta suorittaa muun muassa lähiympäristön katujen kunnostustöitä. Lopputulos tulee olemaan todella hyvä, mutta tämä voi aiheuttaa autolla saapuville vieraillemme ajoittain tarpeen käyttää hotelliin saapuessaan tavallisesta poikkeavia reittivalintoja. Toivomme tietenkin, ettei tämä aiheuta suuria ongelmia autolla saapuville vieraillemme.

Kaupunkisijainti

Clarion Collection® Hotel Bilan sijaitsee  lähellä Karlstadin keskustan ostosaluetta. Lyhyen kävelymatkan päässä on Stora Torget ja sen lähellä olevat kaupat ja ravintolat. Matkailukohteet, kuten Karlstad CCC ja Nöjesfabriken, sijaitsevat 2–5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja myös kaunis sisäsatama on mukavan matkan päässä.

Iltapala ja fika sisältyvät aina huonehintaan

Me Clarion Collection® Hotel Bilanissa haluamme tehdä asiat helpoiksi sinulle, ja tästä syystä tarjoilemme kevyemmän aterian ja iltapäivisin pientä makeaa, teen ja kahvin kera – joka päivä. Vieraanamme kaikki tämä sisältyy luonnollisesti huonehintaan. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Ainutlaatuiset kokoustilat

Järjestä kokous Clarion Collection® Hotel Bilanissa! Hotellissamme on hienot ja ainutlaatuiset kokoustilat 70 osanottajalle. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Sauna ja kuntosali

Rentoudu hetki saunassamme tai käy treenaamassa kompaktilla kuntosalillamme. Jos haluat treenata vieläkin enemmän, kysy vastaanotosta lisätietoja – teemme yhteistyötä myös muiden, alueella sijaitsevien kuntosalien kanssa.

Lääninvankilasta hotelliksi

Clarion Collection® Hotel Bilanilla on pitkä ja jännittävä historia. Rakennus on rakennettu 1800-luvun puolivälissä ja se toimi vankilana vuoteen 1968 asti. Kellarissa on kiehtova vankilamuseo, ja nykyaikaisista huoneista löydät entisten vankien kirjoittamia anekdootteja. Täällä ovat asuneet monet Ruotsin pahamaineisimmista vangeista, joista tunnetuin ”vieras” oli Raskenstam. Metrin paksuisista seinistä huolimatta monet vangeista onnistuivat karkaamaan vankilasta. Sanotaan, että tavallisimpia menetelmiä olivat klassisen viilan ja yhteensidottujen lakanoiden käyttäminen.

Pelaa golfia Karlstadissa

Karlstadissa on elävä golfkulttuuri. Teemme yhteistyötä useiden Karlstadin parhaiden golfkenttien kanssa, kuten Karlstad GK, Hammarö GK, Kils GK ja Billeruds GK. Tarjoamme edullisia golfpaketteja vieraillemme.

Yhteystiedot

  • Karlbergsgatan 3 65224 Karlstad , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Karlstadin rautatieasemalle.

Juna

Juna Karlstadin rautatieasemalle.

Karlstadin lentokentältä

Lentokenttäbussi Karlstadin rautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Kurir, puhelin: +46 54 150 200.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Bilan

Hotellihuoneiden määrä

73 kpl – 132 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – tilaa 70 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Karlstadin lentokenttä: 20 km, noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Karlstadin rautatieasema: 5 minuutin kävelymatka

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.