Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Packhuset Kalmar ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Packhuset

Kalmar,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Packhuset on hotellihelmi Kalmarin satamassa. Meillä asut satamamakasiinissa, puuparruyksityiskohtien ja merinäköalan kera. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Packhuset 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,7
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Packhuset

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa charmikkaaseen Clarion Collection Hotel Packhusetiin. Hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla, Kalmarin satamassa. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Laiturihotelli Kalmarinsalmen naapurissa

Meillä majoitut aitoon satamamiljööseen. Hotellimme seiniä koristavat monet Kalmarin satamahistoriasta kertovat taulut ja valokuvat, jotka vahvistavat hotellimme merellistä ilmapiiriä. Kesäisin hotellin naapurissa oleva vierasvenesatama herää eloon ja ohi lipuvat purjeveneet tuovat tullessaan ihanan regattatunnelman. Nauti kesänmakuinen aamukahvi satamaterassillamme. Talven viimoissa voit nauttia lumen peittämästä maisemasta viihtyisän ruokasalimme lämmössä.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Iltapäivisin tarjoilemme fika, ja illalla vuorostaan iltapala – kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Lähellä kauppoja ja ravintoloita

Clarion Collection Hotel Packhuset sijaitsee mitä parhaimmalla paikalla Kalmarin vierasvenesatamassa. Hotellistamme on ainutlaatuiset näkymät Öölannin sillan yli. Aivan hotellimme nurkan takana avautuu Kvarnholmenin vilkas ravintola- ja kahvilatarjonta, sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet. Hotellimme lähellä sijaitsevasta suositusta Baronen Köpcenter-ostoskeskuksen tuotevalikoimista löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Hotellin baari

Istahda alas pieneen, viihtyisään baariimme tuopilliselle olutta tai lasilliselle hyvää viiniä. Kesällä juoman voi nauttia uniikilla laituriterassillamme, jossa Kalmarinsalmen laineiden liplatus ja upea merinäköala Öölannin sillan yli viimeistelevät rennon hengähdyshetken täydelliseksi.

Yhteystiedot

  • Skeppsbrogatan 26 39231 Kalmar , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/juna

Kalmarin päärautatieasemalle

Kalmarin Öölannin lentoasemalta

Yhdysbussi Kalmarin päärautatieasemalle (Kalmar C) tai taksilla suoraan hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Alvar Taxi +46 485 28200 tai Bluecab +46 480 17000.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Packhuset

Hotellihuoneiden määrä

114 kpl – 216 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Kalmarin lentokenttä, Öland: 6 km, noin 10-15 minuuttia taksilla tai bussilla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Kalmarin päärautatieasema: 400 metriä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.