Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Vox Hotel Jönköping ,  Ruotsi

Vox Hotel

Jönköping,  Ruotsi

Vox Hotel on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli, sillä se tarjoaa niin työhön kuin lomailuunkin sopivan erinomaisen sijainnin Jönköpingin keskustassa, jossa voit asua, syödä, treenata, työskennellä ja seurustella luovassa ympäristössä.

Vox Hotel 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,2
10:stä
Tulos Vox Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aloita päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla! Upea aamiaisbuffettimme sisältää muun muassa paikallisia herkkuja, juustoja, vihanneksia ja hedelmiä, herkullisia leipiä unohtamatta. Vaikka et asuisi hotellissamme, olet silti tervetullut nauttimaan aamiaisesta – 165 kruunun (SEK) hintaan.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00

Kuntosali

Ympäri vuorokauden auki olevasta, kuudennen kerroksen kuntosalistamme on upeat näköalat Vätternin ylitse. Täältä löydät niin juoksumattoja, soutulaitteen, pilates-palloja, vapaita painoja, kahvakuulia, joogamattoja kuin voimalaitteenkin. Tarjolla on siis toisin sanoen jokaiselle jotakin – muista ottaa treenivaatteet mukaasi!

Aukioloajat

Ympäri vuorokauden

Pesulapalvelu

Haluatko matkustaa hieman kevyemmin? Tarvitseeko sinun pestä vaatteitasi meillä yöpyessäsi? Vox Hotel tekee yhteistyötä paikallisen pesulan kanssa.

Express Checkout

Oletko väsynyt jonottamaan, kun on aika lähteä hotellilta? Siinä tapauksessa pidät varmasti Express Checkout -palvelustamme. Mikäli ilmottaudut Express Checkoutiin hotelliin saapuessasi, voit hotellilta lähtiessäsi vain jättää avaimesi Express Checkout -laatikkoomme!

 

Wi-Fi

Ilmainen Wi-Fi, ilman salasanaa. Fiksua ja helppoa. Meillä ei valitettavasti ole vierastietokoneita, mutta loungestamme löytyy näyttöjä, joihin voit halutessasi yhdistää oman tietokoneesi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.