Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Ruotsi

Quality Hotel™ Match tarjoaa upean näköalan Vätterniä kohti ja laajan palveluvalikoiman. Löydät ravintolan ja rentoutumisosaston ulkouima-altaineen. Hotelli on the perfect Match, matkustatpa kongressin vuoksi tai perheen tai ystävien kanssa.

Quality Hotel™ Match 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Jaksaaksesi kokonaisen kokousten tai tapahtumien täyttämän päivän on tärkeää, että saat päivällesi hyvän alun. Sen saat hyvän ja terveellisen aamiaisbuffettimme avulla, jossa on tarjolla valikoima ekologisia tuotteita. Kunnon hotelliaamiainen sisältyy tietenkin yöpymisesi hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesällä ja juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietoa ajankohtaisista aukioloajoista. 

Pysäköinti

Myös autot ovat tervetulleita meille. Voit pysäköidä helposti kunnalliseen pysäköintihalliin hotellin alapuolelle. Pysäköinti maksetaan Parkster- tai EasyPark-sovelluksessa paikan päällä pysäköintitalossa.

Pris

275 SEK/dygn

Petite X

Jos mielesi tekee jotakin pientä hyvää päivän, illan tai yön aikana, meiltä löytyy laaja valikoima pikkupurtavaa, kevyitä ruoka-annoksia, juomia ja muuta tarpeellista aulassa sijaitsevassa Petite X:ssä. Petite X:n ansiosta voit olla sekä yökyöpeli että aamuvirkku. Tervetuloa milloin tahansa!

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Gym

Treenistudiomme on täysin varusteltu, joten voit harjoittaa siellä sekä kunto- että voimaharjoittelua.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yhteisissä tiloissamme on käytössä maksuton, langaton Wi-Fi-yhteys, joten voit surffata niin paljon kuin haluat. Muodosta yhteys verkkoon QualityGuest. Tämän helpompaa se ei voisi enää olla.

Relax

2. kerroksesta löydät ihanan rentoutumisosastomme. Siellä on sauna ja jääsuihku, ja ennen kaikkea voit kokea terassilla sijaitsevan upean porealtaamme, josta avautuu näköala kaunista Vätterniä kohti. Poreallas on valitettavasti suljettu teknisten ongelmien vuoksi.

Aukioloajat:

Maanantai - lauantai: 17:00 - 21:00

Käytössämme on 2 tunnin aikajaksot, jotka ovat varattavissa vastaanotosta ja maksavat 190 SEK/henkilö. 

Rentoutumisosasto on tarkoitettu vain hotellin vieraille.
Mukana ei saa tuoda juomia. Ikäraja 18 vuotta.

Gaming Room

Tarjoamme Gaming Roomeja yhteistyössä Telian ja Gsignin kanssa. Huoneiden kalustukseen kuuluu ergonomisia kalusteita, jotka on suunniteltu erityisesti pelaamista varten. Huoneista löytyy tietenkin myös Telian kehittämää uusinta tekniikkaa, jotta saat parhaan mahdollisen pelielämyksen!

Huone on varustettu tietokoneella ja kaikella tarvittavalla tekniikalla live-suoratoistoa varten. Se on integroitu Telia Gaming Centeriin ja sieltä on saatavana yhteensä yli 40 peliä.

Varaa Gaming Room täältä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.