Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsingborg, Ruotsi

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel avautui 1926, mikä tekee siitä Helsingborgin toiseksi vanhimman hotellin. The Social Bar & Bistrosta löydät Helsingborgin suurimman ginibaarin. Hotelli sijaitsee Helsingborgin keskustassa ja tarjoaa myös konferenssimahdollisuuden.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,6
10:stä
Tulos Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Grand Hotel Helsingborgiin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Ainoana hotellina Helsingborgissa, Clarion Grand Hotel tarjoaa pysäköintipalvelua maanantaista torstaihin klo 07.00 - 21.00. Muina aikoina palvelu on käytettävissä henkilökunnan saatavuuden mukaan. Lue lisää pysäköintipalvelustamme täältä.

Matkatavaroiden säilytys

Clarion Grand Hotelin asiakkaana voit jättää laukkusi matkatavarasäilytykseen ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse wifi-verkko "Clarion Grand Hotel" ja niin olet jo kirjautunut sisään.

Unohtuiko jokin?

Etkö saanut kaikkea mahtumaan mukaan matkatavaroihisi? Ei hätää – vastaanotostamme löydät suurimman osa tarpeellisista tarvikkeista, joita saatat tarvita vierailullasi: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kenkien puhdistustarvikkeita ja ompelutarvikesettejä. Puuttuuko vielä jotain? Autamme sinua tarvittavien tuotteiden hankinnassa.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo. 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo. 11.00

Ennakkovaraa

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerossa +4642-38 04 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.grandhelsingborg@strawberry.se.

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

24/6: 07:00-10:30 
25-26/6: 07:00-11:00
From 27/6:
Maanantai - lauantai: 07:00-11:00 
Sunnuntai: 08:00-11:30 

Kuntosali

Joka päivä: kellon ympäri

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.