Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,1
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn, Haninge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Me Haningen Quality Hotel Winn -hotellissa emme keskity pelkästään kokouksiin. Pidämme myös maukkaita ruokia ja hyviä juomia korkeassa arvossa.

Aamiainen

Aloita päiväsi herkullisella aamiaisella. Aamiaisbuffettimme sisältää myös hyvän valikoiman ekologisesti tuotettuja tuotteita.

Brasserie X

Brasserie X ei ole vain ravintola, vaan paljon enemmän. Brasserie X toimii haningelaisten omana olohuoneena: paikkana rennoille, spontaaneille ja luonteville tapaamisille. Saavu paikalle kollegoiden, ystävien tai perheen kanssa ja tunnet saapuneesi kotiin, viikon kaikkina päivinä. Nauti klassisista, hyvin valmistetuista ruokalajeista, jotka laitetaan "ranskalaisskandinaavisessa" keittiössämme. Viimeinen tilaus otetaan vastaan puoli tuntia ennen keittiön sulkeutumista. Lue lisää Brasserie X -ravintolasta täältä.

Bar X

Tilava, eläväinen aulamme toimii kohtaamispaikkana niin hotellin vieraille, paikallisille kuin muillekin vieraille. Täällä voit istahtaa alas johonkin baarimme tuoleista ja nauttia niin lämpimistä kuin kylmistäkin juomista sekä baarin ruokamenun tarjoamista rakastetuimmista klassikoista.

Varaa pöytä

Lisätietoja ja varaukset, ystävällisesti ota yhteyttä puhelimitse +46 8 74 57 530 tai sähköpostitse info.haninge@brasseriex.com.

Aamiainen

Maanantai-Sunnuntai:  07.00 - 10.00

Brasserie X

Maanantai-Lauantai: 17.00-21.30
Sunnuntai: 16.00-21.00

Bar X

Maanantai-Lauantai: 17.00-23.00
Sunnuntai: 16.00-21.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.