Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Haninge, Ruotsi
  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn, Haninge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Meillä pääset nauttimaan mukavasta vierailusta, olitpa sitten liikkeellä pyörätuolilla, olitpa sitten näkö- tai kuulorajoitteinen tai olipa sinulla jokin allergia. Quality Hotel Winn, Haninge tarjoaa suunnittelunsa ansiosta huoneita ja tiloja kaikille – aina saapumisesta lähtöön ja kaikkeen siltä väliltä.

Esteettömät tilat ja hotellihuoneet liikuntarajoitteisille

Vastaanottomme ottaa sinut vastaan sisäänkirjautumisen yhteydessä tavallista matalamman vastaanottotiskin kera. Täällä voit lisäksi istahtaa alas tuoliin, jos sinulla on vaikeuksia seistä pidempiä aikoja. Aulasta löytyy useita lautapelejä, joita voi lainata, ja nämä pelit soveltuvat erilaisia rajoitteita omaaville vieraillemme. Myös ravintolan baarista löytyy matalampi osio, ja kokoushuoneissa on joko matalat tai ei ollenkaan kynnyksiä. Jos tarvitset hotellihuoneen, joka soveltuu juuri sinun tarpeidellesi, meiltä löytyy 12 täysin esteetöntä huonetta ja 11 huonetta ilman kynnyksiä ja suihkukaappeja.

Näkörajoitteisille vieraillemme

Hotellissamme on puhuvat tuntoviivat, jotka on saatavilla sovelluksen (Tactile Flooring by Matting) kautta ja jotka johtavat vastaanottoon, ravintolaan ja hisseille. Tietenkin myös opaskoirat ovat tervetulleita – niille on odottamassa oma huopa ja vesikulho huoneessa.

Ravintolassamme tarjoamme luettavia menuja, jotka yhdessä Blipsay-ohjelman kanssa voidaan lukea puhelimen QR-koodin avulla. Hotellissamme on niin ikään kolme hotellihuonetta, jotka on täysin mukautettu näkörajoitteisia vieraitamme varten.

Kuulorajoitteisille vieraillemme

Vastaanotosta löytyy kuulonvahvistimia sekä väriseviä herätyskelloja, jotka herättävät sinut palohälytyksen sattuessa – nämä saat luonnollisesti lainaan, jos niin haluat. Jos olet luonamme tapaamista tai kokousta varten, suurimmista kokoustiloistamme löytyy kiinteitä induktiosilmukoita ja meillä on lisäksi kannettava versio, joka voidaan tarvittaessa asentaa paikoilleen. Meillä on lisäksi 2 hotellihuonetta, jotka on varustettu kuulorajoitteisille vieraillemme. Näistä huoneista löytyy myös salamavalo.

Allergiat

Jokin allergia? Ei hätää. Meillä pääset nauttimaan gluteenittomista ja laktoosittomista tuotteista, pyydettäessä, ja kokkimme valmistavat erikoisruokaa niille, jotka sitä tarvitsevat. Me käytämme lisäksi hajusteettomia pesuaineita hotellissamme.

Esteettömät hotellihuoneemme

12 täysin esteetöntä hotellihuonetta

1 täysin esteetön sviitti

11 huonetta pyörätuolilla liikkuville

3 huonetta näkörajoitteisille vieraille

3 huonetta kuulorajoitteisille vieraille

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.