Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

 • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
 • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn, Haninge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Uunituoretta leipää, hyviä juustoja, munakokkelia, mehua, hedelmiä kaikissa sateenkaaren väreissä ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä kahvia. Hyvää, vastakeitettyä, höyryävän lämmintä kahvia. Tervetuloa nauttimaan anteliaasta ja ekologisesta aamiaisbuffetista Quality Hotel Winniin, Haningeen, viikon kaikkina päivinä.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai-perjantai: 06.00-09.00
Lauantai-sunnuntai: 07.00-10.00

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ajankohtaiset aukioloajat saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pysäköinti

Tarjoamme parkkipaikkoja hotellin läheisyydessä lisämaksua vastaan. Voit myös pysäköidä pysäköintitalliin hintaan 215 SEK per vuorokausi. Nouda pysäköintilupa hallipysäköintiä varten vastaanotosta. Ulkopuolella olevat pysäköintipaikat ovat kaupungin hallinnoimia eikä niitä voi varata etukäteen.

Kuntosali

Quality Hotel Winn, Haninge, tekee yhteistyötä Nordic Wellness Najadenin kanssa. Kuntosali sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoaa monipuoliset treenimahdollisuudet sekä mahdollisuuden naprapaatti- ja hierontapalveluihin. Treenilipun voi ostaa vastaanotosta hintaan 85 SEK. Lisäksi Rudanin virkistysalueella on puinen ulkoilmakuntoilualue, joka on kaikkien käytettävissä.

Aukioloajat

Maanantai - torstai: 06:00 - 22:00
Perjantai: 06:00 - 20:00
Lauantai: 08:00 - 18:00
Sunnuntai: 10:00 - 20:00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Rentoudu

Hotellin neljännessä kerroksessa sijaitsee rentoutumisosasto, jossa on erilliset saunat naisille ja miehille ja jossa voit rentoutua kunnolla pitkän päivän jälkeen. Avoinna klo 22.00 asti joka päivä.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Meille myös koirat ovat tervetulleita! Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Koirat ovat tervetulleita kaikkiin tiloihimme, mutta ne eivät saa olla kalusteissa eivätkä aamiaissalissa.

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus maksuttoman langattoman internetin käyttöön.

Muut palvelut

 • Hissi
 • Ulkopysäköinti
 • Sisäpysäköinti
 • Linja-autopysäköinti
 • Taulu-TV
 • TV
 • Kopiokone
 • Ilmainen päivän lehti
 • Lemmikit ovat sallittuja
 • Ravintola
 • Esteettömiä huoneita
 • Kylpyamme tietyissä huoneissa
 • Silitysrauta ja silityslauta
 • Meikkipeili
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.