Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn Göteborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Winniin, Göteborgiin! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Meillä voit pysäköidä turvallisesti ja varmasti hotellin sisäänkäynnin edustalle hintaan 110 SEK/yö. Varaa pysäköintipaikkasi täältä. Meillä on myös kaksi paikkaa busseille sekä kaksi liikuntarajoitteisille sopivaa pysäköintipaikkaa aivan sisäänkäynnin edessä. Hotellin takana on käytettävissä kolme latauspaikkaa (14 kW).

Myöhäinen check-in

Mikäli et ole maksanut varaustasi etukäteen, soita meille numeroon +46 31 750 19 00, jotta voimme taata sinulle huoneen saapuessasi myöhään (klo 16:00 jälkeen). Oletko maksanut vierailusi etukäteen? Ilmoitathan meille arvioidun saapumisaikasi, jotta huone on valmiina saapuessasi.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme matkatavaroiden säilytystilan sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme sekä yhteisissä tiloissamme on käytettävissä ilmainen, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voit muodostaa joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä omaa Strawberry-jäsennumeroasi.

Puuttuuko sinulta jotakin?

Jäikö jotakin pakkaamatta? Ei huolta – vastaanotosta löytyy lähes kaikkea tarvittavaa: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, kampoja, deodoranttia sekä huulirasvaa.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Winniin, Göteborgiin on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Joukkoliikenne

Pääset hotellillemme kätevästi ja nopeasti Göteborgin keskustasta vain 10 minuutissa busseilla 18 ja 19. Pysäkin nimi on Balladgatan. Löydät reitin ja voit maksaa lipun kätevimmin Västtrafikin To Go -sovelluksen kautta.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:00 - 09:00
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Kesäisin, juhlapyhinä ja viikonloppuisin aukioloajat saattavat vaihdella - ota yhteyttä hotelliin välittömästi hätätilanteen aukioloaikoina.

Ravintola

Maanantai - Torstai: 17:00 - 21:00
Perjantai - Lauantai: 17:00 - 22:00

Sunnuntai: Suljettu

Baari

Maanantai - Torstai: 17:00 - 22:00
Perjantai - Lauantai: 17:00 - 23:00
Sunnuntai: Suljettu

Relax

Maanantai - Sunnunta: 08.00 - 23.00

Ikärara 18 vuotta klo 21:00 jälkeen.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.