Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Aivan Götajoen tuntumasta, Majornan kaupunginosasta, löydät Quality Hotel™ Waterfront, Göteborgin. Hotellin läheisyydessä on hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia pubeja, ja voit nauttia rennosta tunnelmasta. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Waterfront, Göteborgiin. Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ennen vierailuasi luonamme!

Onko teillä matkatavarahuone?

On toki. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden matkatavaroidesi säilytykseen sekä ennen vierailuasi että sen jälkeen.

Saavun autolla, minne voin pysäköidä sen?

Voit pysäköidä autosi hotellin edustalla sijaitsevalle pysäköintipaikalle hintaan 80 SEK per vuorokausi. Meillä on myös viisi 220 voltin jännitteellä varustettua latauspaikkaa sähköautoille. Pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen.

Wi-Fi?

Meillä käytettävissäsi on tietenkin langaton internet-yhteys, joka on saatavana koko hotellissa. Internet-yhteys on avoin ja maksuton.

Voinko ottaa mukaan nelijalkaisen ystäväni?

Toivotamme tervetulleiksi kaikki lemmikit! Veloitus lemmikistä on 250 SEK per yö ja se sisältää pienen lahjan. On tärkeää, että ilmoitat jo varausvaiheessa siitä, että saavut lemmikin kanssa, jotta voimme huolehtia teistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Waterfront, Göteborg on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.