Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Aivan Götajoen tuntumasta, Majornan kaupunginosasta, löydät Quality Hotel™ Waterfront, Göteborgin. Hotellin läheisyydessä on hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia pubeja, ja voit nauttia rennosta tunnelmasta. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Hyvä aamiainen aloittaa päivän parhaalla mahdollisella tavalla! Yöpyessäsi luonamme huonehintaan sisältyy aina suuri aamiaisbuffetti, joka sisältää lähellä tuotettuja ja paikallisten reseptien mukaan valmistettuja vaihtoehtoja. Kuka tietää, vaikka löytäisit uuden aamiaissuosikkisi?

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Sinun ei tarvitse yöpyä luonamme voidaksesi nauttia aamiaisbuffetistamme. Tällöin voit tulla luoksemme syömään aamiaista, joka maksaa 245 SEK per henkilö. Alle 4-vuotiaat lapset syövät maksutta ja 4–12-vuotiaille lapsille aamiainen maksaa 105 SEK. Paikan varmistamiseksi aamiaisen voi varata etukäteen.

Pysäköinti

Hintaan 92 SEK per vuorokausi voit pysäköidä autosi hotellin edustalla olevalle suurelle pysäköintipaikalle. Viidellä näistä paikoista on latausmahdollisuus sähköautolle yhteistyössä Pairin kanssa.

Kuntoilutilat

Käytettävissäsi on yksinkertainen kuntosali, jossa on juoksumatto ja treenausvälineitä. Kuntoilutilat ovat auki ympäri vuorokauden. Poreamme, sauna ja höyrysauna löytyvät kolmannesta kerroksesta hyvinvointiosastoltamme.

Aukioloajat

Joka päivä: 09:00 - 21:00.

Pesulapalvelut

Varaa aika ja pese vaatteesi maksutta hotellin pyykkituvassa. Löydät täältä pesukoneen, rumpukuivaajan ja silityshuoneen. Voit myös valita pesulapalvelun, joka pesee vaatteesi puolestasi päivän aikana.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Maksuton, langaton internet-yhteys on saatavilla koko hotellissa. Saat tunnukset verkkoon sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.