Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Ruotsi

Merinäköalalla varustettu Quality Hotel 11 sijaitsee Göteborgin sataman tuntumassa. Hotelli on tunnettu arkkitehtuuristaan, jännittävästä taiteesta sekä skandinaavisesta designista. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Eriksbergshallen-kongressikeskus.

Quality Hotel™ 11 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
5,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

5,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ 11

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Eriksbergin vanhan venetelakan luota avautuu näkymä kohti Göteborgin satama-aluetta, ja aivan sen vierestä löydät Quality Hotel 11 -hotellin sekä Eriksbergshallenin. Täällä voit yöpyä rauhallisella alueella, joka tarjoaa useita upeita kävelyreittejä laiturialueita pitkin. Älvsnabben-kaupunkilautta pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella ja sen avulla pääset nopeasti kaupungin keskustaan – Göteborgin kulttuuri- ja viihdetarjonnan äärelle. Quality Hotel 11 ja Eriksbergshallen tarjoavat ainutlaatuisen miljöön niin tehokkaille kokouksille kuin mukavaan viikonloppulomaankin.
Kokous Göteborgissa

13 kokoustilaamme on suunniteltu inspiroivia ja tehokkaita kokouksia silmällä pitäen. Meiltä löytyy kaikkea mahdollista, aina eleganteista kabineteista ja kokoustiloista kahdensadan istumapaikan teatterisaliin. Suurimmat messut, tapahtumat, illalliset, kongressit sekä konsertit järjestetään uniikissa Eriksbergshallenissa, joka oli kerran maailman suurin moottoritehdas. 2 000 hengen kapasiteetti sekä mottomme "Vain taivas on rajana" takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Ravintola ja rooftop bar

Hotellin ravintolassa, The Social Bar & Bistrossa, tarjoillaan klassisia bistroannoksia moderneilla vaikutteilla. Ravintola sijaitsee pohjakerroksessa ja sieltä avautuu upea näköala Götajoelle, joten voit nähdä laivojen saapuvan Göteborgiin. Nauti huolella valmistetusta ruoasta, maistuvasta juotavasta ja upeasta näköalasta. Rooftop barimme puolestaan on avoinna 17.5.14.9, ja se toimii drop-in-periaatteella. Rentoudu nauttien eturivin näkymästä koko mahtavaan Göteborgiin!

Wellness

Tervetuloa treenaamaan upealle, fantastiset näkymät tarjoavalle wellness-osastollemme! Nauti saunan lämmöstä, pulahda suosittuun porealtaasemme (ulkouima-allas on noin kahdeksalle hengelle) ja nauti yhdeksännestä kerroksesta avautuvasta näköalasta. 

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 31 779 11 11
  • Faksi: +46 31 779 11 10
  • Sähköposti: q.11@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556554-5661
  • Maskingatan 11 41764 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Junalla

Juna Göteborgin päärautatieasemalle, vaihto bussiin tai taksiin

Bussilla

Bussi 16 Göteborgin päärautatieasemalta suuntaan Eketrägatan.
Poistu pysäkillä Eriksbergstorget.

Göteborgin Landvetter-lentokentältä

Lentokenttäbussi Göteborgin päärautatieasemalle, vaihto bussiin tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Göteborg sekä Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Quality Hotel 11

Hotellihuoneiden määrä

259 huonetta – 514 vuodetta

Kokoustilojen määrä

14 kappaletta – 2000 hengen kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Göteborgin Landvetter-lentokenttä: 30 km (n. 25 min autolla)

Etäisyys Göteborgin päärautatieasemalta

6,4 km (n. 10 min autolla)

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Eriksbergstorget: n. 50 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.