Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Panorama Göteborg ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Panorama

Göteborg,  Ruotsi

Hotelli on avoinna ja remontoitavana! Yövy Lisebergin, Chalmersin, Svenska Mässanin ja Avenynin lähellä. Comfort Hotel® Panoramassa on 159 huonetta, Barception, rentoutumisosasto porealtaan ja saunan kera, kuntosali ja iltapalaa tarjoileva The Kitchen.

Comfort Hotel® Panorama 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Panorama

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Me Comfort Hotel® Panoramassa olemme poistaneet kaiken tarpeettoman ja tarjoamme sinulle sen sijaan kaiken tarvitsemasi ja lisäksi keskeisen sijainnin, joka on lähellä kaikkea. Tämä on hotelli työntekoon tai huvitteluun, tai niihin molempiin  täältä löytyy jokaiselle jotakin! Voit majoittua kivenheiton päässä kaupungin sykkeestä ja Göteborgin huvittelukohteista  josta löytyvät Liseberg, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum, eri teatterit ja Avenynin ostomahdollisuudet.

*Lokakuun 1. päivästä alkaen aloitamme hotellimme kauan odotetut kunnostustyöt. Tänä aikana tulemme tekemään kovasti töitä tehdäksemme hotellistamme entistäkin paremman. Kunnostustöiden suorittaminen voi tarkoittaa ajoittaista häiritsevää ääntä arkisin päiväaikaan. Teemme kaikkemme, jotta kunnostustyöt eivät vaikuttaisi vierailuusi. Odotamme innokkaasti voidaksemme tarjota sinulle vieläkin upeamman hotellielämyksen ja kiitämme ymmärryksestäsi.*

Lähellä koko Göteborgin tarjontaa

Comfort Hotel Panorama sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Korsvägeniltä, Lisebergiltä ja Universeumilta. Kävelyetäisyydellä sijaitsevat myös Svenska Mässan, Chalmers, Carlanderska, Scandinavium sekä Avenyn-katu, ja vain muutamassa minuutissa pääset autolla E6- ja E20-teille. Kauniilla sijainnillaan ja 13. kerroksen korkeudellaan hotellin monista huoneista avautuu upea näköala Göteborgin kattojen ylitse.

Barception & Lounge

Tämä paikka on hotellimme sydän. Viihtyisä Barception (Bar + Reception) ja aula ovat tiloja, joihin olet tervetullut viettämään aikaa yksin tai ystävien kanssa, syömään pikkupurtavaa, nauttimaan juomasta, seurustelemaan kavereiden kanssa, opiskelemaan seuraavaan tenttiisi tai haastamaan seurueesi pelaamaan hieman pöytäcurlingia.

The Kitchen

Jännittäviä uutisia! Olemme juuri avanneet The Kitchenin, jossa voit nauttia illallisesta klo 17:00 - 21:00 maanantaista lauantaihin.

Voit tilata ruokaa joko Barceptionistamme (ensimmäinen kerros) tai suoraan The Kitchenistä (toinen kerros). Kyseessä on itsepalvelu, joten voit vapaasti noutaa ruokasi tiskiltä ja valita, haluatko ruokailla The Kitchenissä aukioloaikoina vai Barceptionissa ympäri vuorokauden – tunne olosi kotoisaksi!

The Kitchen tarjoilee herkullista, yksinkertaista ja terveellistä ruokaa, joka ei ole hyväksi vain sinulle vaan myös planeetallemme. Nauti kestävyyden mausta jokaisella suupalalla!

Rentoutumisosasto saunan ja ulkoporeammeen kera

Rentoutumisosastollamme voit saunoa ja nauttia poreammeesta. Sisäänpääsy rentoutumisosastolla sisältyy hintaan kaikille yöpyville vieraillemme.

Kuntosali

Kuntosalin kunnostustyöt alkavat 5. elokuuta. Kunnostustöiden aikana rentoutumisosastollamme on käytettävissä pieni kuntoilutila.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysymyksiä aukioloaikoja, huonetason korotuksia tai muita käytännön asioita koskien? Olemme keränneet usein meiltä kysytyt kysymykset Usein kysyttyjen kysymysten osioomme.

Täältä taas voit lukea lisää Göteborgista.

Yhteystiedot

  • Eklandagatan 51-53 412 61 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Ota juna asemalle Göteborg C, vaihda siellä bussiin/raitiovaunuun tai taksiin (katso alta).

Bussi/raitiovaunu

Hae matkasi Västtrafik To Go -sovelluksen avulla.

  • Ota bussi 60 Johannebergia kohti.
  • Tai ota raitiovaunu 2, 4 tai 5 Centralstationenilta Korsvägenille, vaihda bussiin 63 Linnéplatsenia kohti ja jää pois Utlandagatanin pysäkillä.
Göteborgin Landvetterin lentoasema
  • Oat lentokenttäbussi Korsvägenille, vaihda bussiin 63 Linnéplatsenia kohti ja jää pois Utlandagatanin pysäkillä.
  • Tai jää pois Korsvägenin pysäkillä (noin 10 min).

Katso lentokenttäbussien aikataulut täältä.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, puhelin +46 31-65 00 00 tai Taxi Kurir, puhelin +46 31-27 27 27.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Panorama

Hotellihuoneiden määrä

166 kpl – 276 vuodetta

Etäisyys Landvetterin lentokentältä

Noin 23,5 km, noin 25 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Göteborgin päärautatieasema: noin 3,7 km
Bussipysäkki Utlandagatan: noin 50 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.