Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® City Göteborg ,  Ruotsi

Comfort Hotel® City

Göteborg,  Ruotsi

Asu sykkivän ostosalueen, ihanien museoiden ja suosittujen ravintoloiden naapurissa. Löydät Comfort Hotel Cityn aivan kaupungin sydämestä – urbaanin ja edullisen tukikohdan sinulle, joka haluat tutustua Göteborgiin.

Comfort Hotel® City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Comfort Hotel® City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Aloita päiväsi nauttimalla terveellinen aamiainen. Comfort Hotel Cityssä on joka aamu tarjolla runsas aamiaisbuffetti, joka sisältää kaikkea mitä voit suinkin tarvita saadaksesi päivällesi todella hyvän alun.

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 -10.30

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan aamiaisesta luonamme, vaikka et asu hotellissamme. Aamiainen maksaa tällöin 150 SEK per henkilö.

Pysäköinti

Pysäköintitalo P-hus City APCOA sijaitsee samassa rakennuksessa hotellin kanssa. Tarjoamme pysäköinnin alennettuun hintaan, 250 SEK/vrk, kerroksissa 3, 4 ja 5. Maksa pysäköinti hotellin vastaanottoon; myymme vain vuorokausilipukkeita. Ilmoita autosi rekisterinumero vastaanotossa check-inin yhteydessä, niin rekisteröimme pysäköinnin puolestasi. Pysäköintitalo on suljettu klo 00:00–06:00.

Barception

Sisäänkäyntikerroksessa sijaitsevassa Barceptionissa tarjoilemme kahvia, virvoitusjuomia, muita juomia, naposteltavaa ja yksinkertaisia ruoka-annoksia, kuten pizzaa tai nachoja. Voit ladata itseesi hyvää tekevää energiaa, lainata seurapelin tai vain rentoutua oluen äärellä aulassamme. Pohditko, mitä Barception tarkoittaa? Kaikessa yksinkertaisuudessaan: Bar + Reception = Barception.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Vieraskeittiö

Aulassa, Barceptionin vieressä, on keittiö, joka on vieraidemme käytettävissä, jos haluatte laittaa omaa ruokaa. Ole kuin kotonasi!

Huomioi, että alkoholipitoisten juomien hallussapito on kielletty.

Wi-Fi

Hotellissa käytettävissäsi on nopea, langaton ja maksuton Wi-Fi-verkko.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.