Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista Fei-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® The Pier

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa hotellin sykkivään sydämeen: The Living Room  Dining & Bar

Vastaanottomme yhteydessä sinut vastaanottaa The Living Room, sykkivä kohtaamispaikkamme kaikkia tilanteita varten. Täällä voit nauttia höyryävän kupillisen kahvia, syödä hyvää ruokaa ja inspiroitua ohi kulkevista ihmisistä, järjestää tapaamisen ja jatkaa sitten iltaa drinkkien ääressä. Monet viettävät täällä päivänsä käyttäen sitä toisena toimistonaan.

À la Carte

Living Room on paikka, jonne voit kokoontua ystäviesi kanssa viikon jokaisena päivänä syödäksenne, juodaksenne ja nauttiaksenne toistenne seurasta, musiikista ja ihanasta tunnelmasta. Ruoka valmistetaan lähellä tuotetuista ja pohjoismaisista raaka-aineista. Voit odottaa saavasi nauttia moderneista klassikoista ja täydellisestä naposteltavasta after workin merkeissä.

Aukioloajat

Living Room Bar 

Toukokuu - kesäkuu: sunnuntai - torstai 17:00 - 22:00
Viikot 27 - 32: tiistai - lauantai 17:00 - 22:00

Living Room Bistro

Toukokuu - kesäkuu: sunnuntai - torstai 17:00 - 21:30
Viikot 27 - 32: tiistai - lauantai 17:00 - 21:30

Menu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.