Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista Fei-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® The Pier

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Meillä voit nauttia suuren ja ihanan aamiaisen joka aamu. Tarjoamme monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy tietenkin huonehintaan!

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 11:00

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Myös autosi on tervetullut meille. Pysäköi pysäköintihalliin hotellin alapuolelle. Pysäköinnistä veloitetaan 260 SEK/vuorokausi, ja se maksetaan paikan päällä pysäköinnin yhteydessä.

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Gym

Kuntoilutiloistamme löydät kuntoilulaitteita, juoksumattoja ja pukukopit. Haluatko juosta mieluummin raikkaassa ulkoilmassa, veden tuntumassa? Laita juoksukengät jalkaan ja sitten vain liikkeelle!

Self service station

Onko sinulla kiire? Ei ongelmaa! Automaattiemme avulla voit kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos omatoimisesti – niin halutessasi. Meillä yöpyminen on helppoa.

  • Rentoutumisosasto rentoutumiseen – Clarion Collection

Relax

Rentoutuminen tarkoittaa omaa aikaa – tai yhteistä aikaa. Sinä päätät. Vieraile toisessa kerroksessa sijaitsevalla rentoutumisosastollamme rentoutuaksesi ja saadaksesi uutta energiaa.

  • Pesetä likaiset vaatteesi Clarion Hotelleissa

Pesupalvelu

Tuliko paitaasi tahra? Ei hätää – löydät hotellistamme pesupalvelun! Jätä pestävät vaatteet vastaanottoomme klo 9.00 mennessä aamulla, niin saat ne takaisin seuraavana päivänä. Jos sinulla on kiire, tarjoamme mahdollisuuden pikapesuun lisämaksua vastaan.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

  • Tilaa syötävää ja juotavaa suoraan huoneeseesi huonepalvelun kautta Clarion Hotelleissa

Huonepalvelu

Haluatko syödä jotakin hyvää huoneessasi? Tutustu huonepalvelumenuun, jonka löydät huoneesta!

Huonepalvelu sulkeutuu klo 21:00 viikoilla 2732.

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Kaikkialla hotellissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.