Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post Göteborgin keskustassa ei ole mikä tahansa hotelli. Historiallisesta postitalosta Göteborgin rautatieaseman tuntumassa on muotoutunut designhotelli. Täällä voit nauttia spasta, Rooftop Poolista, ravintoloista, baareista ja kokouksista.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Post

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Postbaren

Postbaren on Clarion Hotel Postin sydän ja luonnollinen kokoontumispaikka niin hotellivieraille kuin paikallisillekin. Kaupungin parhaat baarimikot tarjoilevat käsityöläiscocktaileja, joiden keksipisteeseen nousevat tuoreet raaka-aineet. Nauti lasillinen kollegoiden kanssa työpäivän päätteeksi tai vietä koko ilta drinkkien, oluen, viinin, tanssin ja DJ:idemme tarjoaman viihteen parissa. Kesäaikaan Postbaren laajenee aurnkoiselle terassille, joka on suosittu vieraidemme keskuudessa alkuillalta aina myöhäisille tunneille asti. Täällä hyvä tunnelma on taattu.

Suosittelemme omaa kahviamme

Oman eksklusiivisen kahvisekoituksemme nimi on Clarion Hotel Post Rost, ja voit juoda sitä vain luonamme. Sitä valmistaa Bergstrands Kafferosteri, joka on paahtanut kahvipapuja Göteborgissa vuodesta 1891 lähtien. Keitetyssä kahvissa on pähkinäinen espresson tuntuma – sen ydin on voimakas, rusas ja täyteläinen, ja sen loppumaku on mieto ja piristävä.

Viinikellari

Viinikellarimme miljöö jo itsessään herättää uteliaisuutta viinien makujen maailmaan. Täällä säilytämme erilaisia viinejä eri puolilta maailmaa, mutta erityisen ylpeitä olemme ensiluokkaisista Oregon- ja Pinot Noir -viineistämme. Viinikellaristamme löytyy itse asiassa suurin valikoima Oregon-viinejä Oregonin ulkopuolella. Meillä sinulla on mahdollisuus osallistua viininmaistajaisiin ammattimaisten viinasiantuntijoiden johdolla. Pyrimme luonnollisesti räätälöimään tilaisuuden myös toiveidenne mukaiseksi.

Post Bar

Aukioloajat:
Maanantai: 11.30 - 23.00
Tiistai - torstai: 11.30 - 00.00
Perjantai - lauantai: 11.30 - 01.00
​​​​​​​Sunnuntai: 15.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.