Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post Göteborgin keskustassa ei ole mikä tahansa hotelli. Historiallisesta postitalosta Göteborgin rautatieaseman tuntumassa on muotoutunut designhotelli. Täällä voit nauttia spasta, Rooftop Poolista, ravintoloista, baareista ja kokouksista.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Post

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kaipaatko vierailuusi hieman lisää ylellisyyttä? Saammeko esitellä kolme hurmaavaa sviittiämme: Elna, Julius ja Rooftop.

Ripaus tavallista parempaa

Voit myös valita mieleisesi tyynyn ”tyynymenustamme”. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat Nespresso-kahvikone, minibaari sekä kylpytakit ja tohvelit.

Elna-sviitti

Elna-sviitti sijaitsee hotellimme neljännessä kerroksessa, joka on aikaisemmin toiminut johtajan asuinkerroksena. Sviitistä avautuu ainutlaatuiset näkymät Drottningtorgetille. Tässä 50 m²:n kokoisessa sviitissä on isot valoisat ikkunat syvillä ikkunasyvennyksillä, ja sviitin huonekorkeus on 3,40 metriä.

Sviitin makuuhuoneessa on 200 cm leveä parivuode. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat mukava sohvaryhmä, työpiste, kauniit designhuonekalut, tunnelmallinen valaistus sekä puhelin ja internet-yhteydellä varustettu 55 tuuman LAVA-merkkinen LED-TV. Kylpyhuoneessa on kauniit materiaalit, suihku ja kylpyamme.

Julius-sviitti

Julius-sviitti sijaitsee hotellimme uudessa osassa, kahdennessatoista kerroksessa, tarjoten fantastisen näköalan Göteborgiin, Trädgårdsföreningen-puistoon ja Götajoelle. Sviitti on saanut nimensä Postitalon ensimmäisen postimestarin, vuonna 1907 syntyneen Julius Juhlinin mukaan. Tämä 95 m²:n kokoinen sviitti luo ihanaa suurkaupungin tunnelmaa, ja täällä voi helposti kuvitella olevansa New Yorkissa Göteborgin keskustan sijaan.

Sviitissä on erilliset makuu- ja olohuoneet. Makuuhuone on varustettu 200 cm leveällä parivuoteella. Makuuhuoneessa on tilaa myös kahdelle lisävuoteelle sekä tarvittaessa myös yhdelle pinnasängylle. Olohuoneessa on mukava sohvaryhmä, työtila ja ruokailutila. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat kauniit designhuonekalut, tunnelmallinen valaistus, puhelin sekä internet-yhteydellä varustettu 55 tuuman LAVA-merkkinen LED-TV. Sviitin valoja ja äänentoistolaitteita säädellään iPadilla. Tyylikkäässä, makuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Sviitissä on lisäksi erillinen WC.

Rooftop-sviitti

Rooftop on suurin sviittimme ja kooltaan 110 m². Sviitti sijaitsee hotellimme kolmannessatoista kerroksessa, tarjoten ainutlaatuisen näköalan Göteborgiin. Vahvat värisävyt ja uniikit designhuonekalut, valaisimet ja muut yksityiskohdat tuovat sviittiin ylellisyyden tunnetta. Huoneen korkea katto ja suuret ikkunat tuovat tilaan lisää avaruutta ja valoisuutta.

Olohuoneessa on keittiöosa, työtila ja mukava sohvaryhmä sekä internet-yhteydellä varustettu 55 tuuman LAVA-merkkinen LED-TV. Ruokasalin pöydän ääreen mahtuu 8 henkilöä. Makuuhuone on varustettu 200 cm leveällä parivuoteella, ja huoneessa on myös TV ja tilava vaatekaappi. Sviitin valoja ja äänentoistolaitteita säädellään iPadilla. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Sviitissä on lisäksi erillinen WC.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 31 61 90 00 tai sähköpostitse osoitteessa reservations.post@strawberry.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.