Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. Contact Customer Service if you have any questions.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post ei ole aivan tavallinen hotelli. Göteborgin historiallisesta postitalosta on muotoutunut tyylikäs design-hotelli, joka on täydellinen valinta viihtyisään yöpymiseen ja lomailuun Göteborgin keskustassa.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Det bekväma och stilrena rooftop-sviten på Hotell Post i Göteborg
  • Det glamoröst inredda sviten Elna på Hotell Post i Göteborg

Kaipaatko vierailuusi hieman lisää ylellisyyttä? Saammeko esitellä kolme hurmaavaa sviittiämme: Elna, Julius ja Rooftop.

Ripaus tavallista parempaa

Sviittiemme vuoteet on varustettu ylellisillä untuvapeitteillä ja -tyynyillä. Voit myös valita mieleisesi tyynyn ”tyynymenustamme” Sviittiin sinut toivottavat tervetulleeksi kauniit kukat, shampanja tai viini sekä hedelmät. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat Nespresso-kahvikone, minibaari sekä kylpytakki ja -tohvelit.

Elna-sviitti

Elna-sviitti sijaitsee hotellimme neljännessä kerroksessa, joka on aikaisemmin toiminut johtajan asuinkerroksena. Sviitistä on ainutlaatuiset näkymät yli Drottningtorgetin. Tässä 50 m² sviitissä on isot valoisat ikkunat syvillä ikkunasyvennyksillä ja sviitin kattokorkeus on 3,40 metriä.

Sviitin makuuhuoneessa on 200 cm leveä parivuode. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat mukava sohvaryhmä, työpiste, kauniit design-huonekalut, tunnelmallinen valaistus sekä puhelin ja internet-yhteydellä varustettu 55 tuuman LAVA-merkkinen LED-TV. Kylpyhuoneessa on kauniit materiaalit, suihku sekä kylpyamme.

Julius-sviitti

Julius-sviitti sijaitsee hotellimme uudessa osassa, kahdennessatoista kerroksessa, tarjoten fantastisen näköalan yli Göteborgin, Trädgårdsföreningen-puiston ja Götajoen. Sviitti on saanut nimensä Postitalon ensimmäisen postimestarin, vuonna 1907 syntyneen Julius Juhlinin mukaan. Tämä 95 m² sviitti luo ihanaa suurkaupungin tunnelmaa ja täällä voi helposti kuvitella olevansa New Yorkissa Göteborgin keskustan sijaan.

Sviitissä on erilliset makuu- ja olohuoneet. Makuuhuone on varustettu 200 cm leveällä parivuoteella. Makuuhuoneessa on tilaa myös kahdelle lisävuoteelle sekä tarvittaessa myös yhdelle pinnasängylle. Olohuoneessa on mukava sohvaryhmä, työtila sekä ruokailutila. Lisää viihtyisyyttä sviittiin tuovat kauniit design-huonekalut, tunnelmallinen valaistus, puhelin sekä internet-yhteydellä varustettu 55 tuuman LAVA-merkkinen LED-TV. Sviitin valoja ja äänentoistolaitteita säädellään iPadilla. Tyylikkäässä, makuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Sviitissä on lisäksi erillinen WC.

Rooftop-sviitti

Rooftop on suurin sviittimme ja se on kooltaan 110 m². Sviitti sijaitsee hotellimme kolmannessatoista kerroksessa, tarjoten ainutlaatuisen näköalan yli Göteborgin. Vahvat värisävyt ja uniikit design-huonekalut, lamput sekä yksityiskohdat tuovat sviittiin ylellisyyden tunnetta. Huoneen korkea katto ja suuret ikkunat tuovat tilaan lisää avaruutta ja valoisuutta.

Olohuoneessa on keittiöosa, työtila ja mukava sohvaryhmä sekä internet-yhteydellä varustettu 55 tuuman LAVA-merkkinen LED-TV. Ruokasalin pöydän ääreen mahtuu 8 henkilöä. Makuuhuone on varustettu 200 cm leveällä parivuoteella ja huoneessa on myös TV sekä tilava vaatekomero. Sviitin valoja ja äänentoistolaitteita säädellään iPadilla. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Sviitissä on lisäksi erillinen WC.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 31 61 90 00 tai sähköpostitse osoitteessa reservations.post@strawberry.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.