Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Draken Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Draken

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel® Draken on herännyt ja sytyttää Göteborgin tuleen. Hotelli uniikkeine siluetteineen on kaupungin uusi kulttuurinäyttämö ja kohtaamispaikka. Elokuvateatteri, kokoustilat ja ravintoloita – tarjoamme elämyksiä ja Göteborgin parhaat näkymät.

Clarion Hotel® Draken 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Brasserie Draken

Nauti uudenlaisesta, vivahteikkaasta menusta, jossa klassisuus ja moderni ote yhdistyvät. Nauti unohtumattomasta kokemuksesta perheen tai ystävän kanssa.

Heurlins

Heurlins tarjoaa menun, josta jokainen löytää varmasti jotakin taatun makumatkan luomiseen. Nauti sosiaalisesta ilmapiiristä ja herkullisesta ruoasta Göteborgin keskeisimmässä kohtaamispaikassa.

Obie Spa

Anna pohjoismaisen ilmaston houkuttelevan draaman lumota sinut. Tervetuloa Obie Span maailmaan – paikkaan, jossa arjen vaivat haihtuvat höyryksi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.