Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Draken Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Draken

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel® Draken on herännyt ja sytyttää Göteborgin tuleen. Hotelli uniikkeine siluetteineen on kaupungin uusi kulttuurinäyttämö ja kohtaamispaikka. Elokuvateatteri, kokoustilat ja ravintoloita – tarjoamme elämyksiä ja Göteborgin parhaat näkymät.

Clarion Hotel® Draken 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Draken on vihdoinkin hereillä! Clarion Hotel® Draken on omaksunut filmaattisen luonteen eikä pyytele sitä anteeksi. Täällä elokuvahistoria kohtaa tulevaisuuden. Hotellin kunnianhimoisena tavoitteena on toimia maamerkkinä, josta göteborgilaiset voivat olla erityisen ylpeitä. Vuonna 2023 avaamme kaupungin uuen kulttuurinäyttämön ja kohtaamispaikan.

K-merktity elokuvateatteri Draken

Vuosikymmenten ajan Draken oli festivaalikeskus, ja nyt se saa jatkumoa uudessa muodossa, joka jatkaa elämysten tarjoamista. Säilytämme 34 kerroksen sydämessä K-merkityn Draken-elokuvateatterin, jonne odotuksentäyteiset vieraat ovat istuutuneet vuodesta 1956 alkaen.

Ravintolat

Tämä paikka on ollut historian kuluessa kulttuurin, tanssin ja huvittelun keskus, ja tämä heijastuu myös hotellin upeissa ravintoloissa. Alakerroksessa sinut vastaanottaa täysin ainutlaatuinen konsepti, jossa tunnelmallinen Heurlins yhdistelee kahden maailman parhaat puolet – makeaa ja suolaista livemusiikin siivittämänä. Ylhäällä Göteborgin kattojen joukossa. 33. kerroksessa, avaamme ovet Brasserie Drakeniin ja pääset jännittävien drinkkien ja maistuvan, monipuolisen menun maailmaan  Göteborgin parasta näköalaa unohtamatta. Tervetuloa kahteen ravintolaamme, jotka varmasti herättävät kaikki aistisi eloon.

Maailman mittakaavassa ainutlaatuinen tapaamispaikka

Elokuvasali, kulttuuriareena, kokoustila ja näyttämö kaikenlaisia huvia, kohtaamisia ja kulttuuria varten. Ihmisten väliset tapaamiset ovat lähellä sydäntämme ja visionamme on tuoda ihmiset, ideat, vieraat, naapurusto, kaupunki ja ulkomaailma yhteen.

Clarion Hotel® Draken on maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen paikka kaikkine tapaamismahdollisuuksineen  lisäksi sieltä avautuu upea näköala kaupunkia ja satama-aluetta kohti. Hotellissa tulee olemaan näyttävä bankettisali ja useita state-of-the-art-kokoustiloja. Suunnitteletteko suurta kokousta, pientä työpajaa tai loistavaa palkintojenjakotilaisuutta? Mikään idea ei ole liian pieni tai liian suuri, ja räätälöimme tapahtumasi näyttäväksi, luovaksi ja täysin ainutlaatuiseksi elämykseksi.

Oletko varaamassa kongressia tai tapahtumaa, tai oletko kiinnostunut muuten vain tiloistamme? Järjestämme sinulle eksklusiivisen esittelyn Drakenin sisätiloissa – maailmassa, joka on täynnä mahdollisuuksia ja jossa unelmien tilat odottavat sinua. Ota meihin yhteyttä osoitteessa sales.goteborg@strawberry.se tehdäksesi varauksen.

Draken Live  Göteborgin uusi huvittelukeskus

Hotelli tulee täyttymään joka viikko jännittävistä esityksistä, huumorista, jazzista ja konserteista yhteistyössä Krall Entertainmentin kanssa, joka tulee vastaamaan Draken Livestä. Draken Live vihitään käyttöön 21. syyskuuta 2023, ja ensimmäisenä lavalle tulee astumaan ei vähempää kuin Jill Johnson. 

Drakenin olohuone  Over 1000 chances to be surprised

Living Room on avoin ja sykkiä paikka, jonka lavastuksen kaltainen luonne vaihtelee jatkuvasti, sopien meille, jotka emme nuku koskaan. Täällä kaupungin elämä, katukulttuuri ja syke kohtaavat hotellin seinät täyttäen ne energialla, joka on valmiina herättämään ja inspiroimaan taiteen, musiikin, teatterin, pop-up-esitysten ja designin keinoin. Vietä hetki designsohvilla ja valitse, mitä osaa näyttämöllä haluat esittää juuri tänään. Täällä sinua odottavat myös hotellin ravintoloiden ja baarien todella hyvä gastronomia ja käsityöläiscocktailit. Saavu tapaamiseen ja päätä päivä afterworkin tai show'n merkeissä. That's the Clarion spirit!

Dynaaminen Järntorget Göteborgissa

Järntorgetia ympäröivä alue ja Göteborgin kaupungin dynaamisin, ja lumoudumme siitä, kuinka teatterit ja musiikkielämä auttavat luomaan kontrasteja suuren ja pienen mittakaavan asioiden välille. Myymälöiden ja pikkuputiikkien välille. Asuntojen, hotellien ja toimistojen välille. Toisiaan kohtaavien ihmisten välille. Täällä vanha ja jo olemassa oleva paikka on uuden ja spektaakkelimaisen vieressä.

A new kind of spa experience

Pian voimme toivottaa sinut tervetulleeksi rentouttavaan, urbaaniin spahan Drakenin hengessä  jonka ytimenä on mausteisuus, virkistävyys ja oma paikallinen DNA:mme. Lähtökohtana on Clarionin kattava spakonsepti, jonka inspiraatiossa on japanilaisia vaikutteita, yhdessä Drakenin dramaattisten, veistoksellisten elementtien ja valoinstallaatioiden kanssa. Vieraanamme voit odottaa saavasi täysin ainutlaatuisen spaelämyksen!

Kirjasto

Unohda kaikki "kirjaston" määritelmät, because this is something else. Paikka, jossa voit inspiroitua ja jonne voit palata yhä uudestaan. Kirjastossa voit kuunnella analogisia ja digitaalisia kappaleita, uppoutua elokuvamusiikkikokoelman pariin tai sukeltaa elokuvakirjallisuuden maailmaan, jossa aika ja paikka katoavat. Hotellin kirjasto on aulan ja Vågenin jatke.

On top of the world

104 metrin korkeudessa, kerroksista 33 ja 34 löydät yhden hotellin ravintoloista ja kattobaarin, jonka panoraamaikkunoista avautuu upea näköala kaupunkia ja satama-aluetta kohti. Täällä luomme jotakin täysin ainutlaatuista, jonka ansiosta Göteborgin ravintola- ja krogimaailma on pian entistäkin tyylikkäämpi. Stay tuned!

Yhteystiedot

  • Olof Palmes plats 2 413 01 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Göteborgin Centralstationilta
Bussi: 60, Express Röd
Raitiovaunu: 1, 9 ja 11
Jää pois pysäkillä Järntorget

Landvetterin lentoasemalta
Lentokenttäbussi Göteborgin Centralstationille, noin 30 min.
Taksi, noin 2025 min. 

Taksi
Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, +46 31 65 00 00.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Draken

Hotellihuoneiden määrä
474 huonetta

Kokoustilojen määrä
13 kokoushuonetta + 1 bankettisali

Etäisyys lentoasemalle
27 km Landvetterin lentoasemalle

Etäisyys paikallisliikenteeseen
10 m hotellin sisäänkäynniltä

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.