Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Göteborg,  Ruotsi

Asuessasi Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotellissa olet kävelyetäisyyden päässä Göteborgin tunnetuimmista ja suosituimmista kohteista, kuten Lisebergistä, Svenska Mässanista ja Scandinaviumista. Täällä asut raikkaissa ja suurissa huoneissa.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotelliin! Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin ennen vierailuasi.

Onko teillä matkatavarahuone?

Kyllä! Huolehdimme mielellämme matkatavaroistasi ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Voinko pysäköidä autoni hotellille?

Kyllä voit! Voit pysäköidä autosi yksinkertaisesti pysäköintitasollemme, joka sijaitsee aivan hotellin yhteydessä. Pysäköinnin hinta on 225 SEK/vuorokausi.

Sisältyvätkö aamiainen, fika ja iltapala huonehintaan?

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, joka sisältää monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Lisäksi meillä on tarjolla fika – kahvia ja leivonnaisia – sekä iltapala – keitto, salaatti ja lämmin ruoka – joka päivä. Ateriat sisältyvät aina huonehintaan kaikille vieraillemme.

Onko hotellissa Wi-Fi?

Tietenkin. Maksuton ja nopea – juuri niin kuin pitääkin.

Onko hotellissanne mahdollisuus pestä vaatteita?

Kyllä, hotellista löydät pesutuvan, jota kaikki vieraamme saavat käyttää aivan ilmaiseksi. Voit varata pesuajan pesutuvassa olevalta ilmoitustaululta.

Onko joissakin hotellihuoneissa keittiö?

142:ssa 166:stä huoneesta on keittiö/keittotila huoneessa.

Käteisetön hotelli

Clarion Collection Hotel Mektagonen on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.