Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Göteborg,  Ruotsi

Asuessasi Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotellissa olet kävelyetäisyyden päässä Göteborgin tunnetuimmista ja suosituimmista kohteista, kuten Lisebergistä, Svenska Mässanista ja Scandinaviumista. Täällä asut raikkaissa ja suurissa huoneissa.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotelliin, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla Göteborgissa. Täällä on suuria ja valoisia huoneita, joista monissa on keittiö ja joissakin jopa sauna. Kävelymatkan päästä löytyvät Svenska Mässan ja Liseberg. Huonehintaan kuuluu aamiainen, fika ja iltapala.

Hotellin sijainti

Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum ja Världskulturmuseet ovat tavoitettavissa raitiovaunulla alle viidessä minuutissa. Pysäkki on aivan hotellin ulkopuolella. Voit myös hyvin kierrellä jalkaisin. Riippumatta siitä, mitä haluat tehdä Göteborgissa, voit kysyä neuvoja vastaanotosta, jossa autamme sinua mielellämme antamalla vinkkejä ja ideoita.

166 suurta ja valoisaa hotellihuonetta

Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotellista löydät lämpöä ja henkilökohtaista palvelua. Kaikki huoneet ovat kooltaan 17–60 neliömetriä. Useimmissa 142 huoneestamme on keittiö ja joissakin on myös sauna. Jos yövyt hotellin Deluxe-huoneessa, sinulla on pääsy kattoterassille, josta on näköala koko Göteborgin yli. Svenska Mässan ja Liseberg ovat kävelymatkan päässä, minkä ansiosta hotellimme on ihanteellinen valinta sekä liikematkailijoille että perheille.

Ruoka & juoma

Aamiainen, fika ja iltapala ovat katettuina joka päivä ja ne sisältyvät huonehintaan. Lue lisää ruokakonseptistamme tästä! Aulasta löydät hotellin kahvilan, joka on avoinna vuorokauden ympäri, sekä aulakaupan, jossa myydään juomia, pikkupurtavaa ja hygieniatuotteita. Rakennuksessa on myös ruokakauppa.

Kuntoilu ja treeni

Jos taas haluat mieluummin kuntoilla, Nordic Wellness Almedal sijaitsee rakennuksessa ja on yksi Göteborgin suurimmista kuntosaleista. Vieraanamme saat treenata siellä maksutta  ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja. Lähellä hotellia on myös pururata/valaistu lenkkipolku heille, jotka haluavat mieluummin kuntoilla ulkona raittiissa ilmassa.

Ruoanlaittomahdollisuus
Clarion Collection Hotel Mektagonen on täydellinen paikka niille, jotka haluavatt valmistaa tai lämmittää omaa ruokaa. 142:ssa huoneessa 166:sta on oma keittiö/keittonurkkaus. Voit vuokrata keittiötarvikkeita vastaanotosta 300 kruunun lisämaksusta. Yli 5 yötä yöpyvät vieraamme saavat lainata keittiövälineitä ilman lisämaksua.

Yhteystiedot

  • Falkenbergsgatan 3 412 85 Göteborg , Ruotsi

Lisätietoja

Löydä hotellille

Bussi tai raitiovaunu

Pysäkki useille eri linjoille on aivan hotellin ulkopuolella.

Göteborg Landvetterin lentoasemalta

22 km, noin 20 minuuttia autolla

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg +46 31 650 000

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Mektagonen

Huoneiden lukumäärä

166 kpl

Kokoushuoneiden lukumäärä

6 kpl – korkeintaan 60 henkilöä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.